hıımmm?
2024 1. kitabı
uzzuuun bir zaman sonra bir inceleme yazayım dedim.bence kendi kategorisinde 4/5 bir kitap caraval'ı gerçekten çok kısa sürede okudum. odak sürem yeterince mahvolmuş olmasına ragmen odaklanmada asla problem çekmedim bence yeterince akıcı bi kitaptı. kitabın içeriğine gelecek olursak, kitabın konusunu sevdim şu sıralar fantastik evrenler daha tek düzeyken bunun böyle sirk, sihirbazlık havaları güzeldi bence yine de bazı noktalarda eksiklikler ve gereksizlikler var gibiydi ve kitabı anladım ama bi ara algılayamadım jskfsmfm yani o kadar çok şaşırtmaca ve sürpriz vardı ki bi türlü oturtamadım bi şeyleri bu giriş kitabı olduğu için de olabilir tabii ana karakter olan scarlett'ı sevdim sevimli bi kızcağızdı bence ama kardeşi tellayı hiç sevemedim ve scar'ın hep "kardeşimi korumalıyım, kurtalmayım" üzerine olan akışı da sevmedim. tabii ki kurtarmalısın kardeşini ama ana karakter scarlett üzerinden de bir şey okuyamadık sanki :( legend kitabında tella ana karakter olduğu için de şu an o kitaba nasıl başlayacağımı bilmiyorum shjfjsjf julian karakteri de, scarlian da güzeldi bana göre son olaylardaki dallanmalar gereksiz sayılırdı ama. kitap beni gaslightlayıp durdu bu açıdan da başarılıydı bence sjdjsjfs böyle çerezlik fantastik bi kitap olsun sıkılmayayım biraz da romantik olsun diyince mis gibi aktı. Stephanie Garber Caraval
CaravalStephanie Garber · Dex Kitap · 20232,474 okunma