2024 71. kitabı
61  sf. #yaşamınkıyısında #6şubat /71/ Cengiz Demirci Şaban Alıyev   Selamün Aleyküm Öncelikle depremde kaybettiğimiz canlarımıza Allah'tan rahmet, kalanlara sabırlar diliyorum.  Rabbim milletimize hiç bir zaman zeval vermesin.  Yaşanan asrın felaketinin etkileri hala devam ederken ,bu kitap ile bir kez daha  anlamış oluyoruz ki insanî duyguların, yardım ve dayanışmanın önemini...  Bugün sizlere ismiyle bile oldukça etkileyen kıcacık bir öykü kitabıyla geldim. Yazarın ilk kitabı ,iki bölümden oluşuyor.  İlk bölümde Malatya'da yaşayan depreme şahit olan Gülçin ile ailesinin hayata yeniden tutunma mücadelerini ve yaşadıkları zorluklar kaleme alınmış...  İkinci bölümde çocuklar için üç tane birbirinden değerli konuya ev sahipliği yapan hikaye var...  Her yaş grubunun rahatlıkla okuyabileceği  bir türde kaleme alınmış. Ben okudum şimdi  çocuklarım da okuyabilirler...  Biz bu kitabı canım  arkadaşım @butikokur_ ile okuduk gelsin sıradaki Kitapla ve Sevgiyle Kalın #okudumbitti #kitap #deprem #ögretmen #öykü #book #flp #oku
Yaşamın Kıyısında / 6 ŞubatCengiz Demirci · Ahir Zaman · 202414 okunma