2024 100. kitabı
Okunma: 22 Kasım 2024 03:24
Selammm Canımlar Serinin ikinci kitabını da bitirmiş bulunmaktayım. Sayfa sayısı diğer kitaplarına nazaran az olunca daha çabuk aktı diyebilirim. Bu serinin beni tüketeceğini bile bile okumaya başladım. Ve daha ikinci kitabında benim kalbimi kırmaya başladı. Ben final kitabını nasıl okuyacağım, bünyem kaldıracak mi hiç bilmiyorum. İlk kitap #sarmaşık tam bir giriş kitabıydı ve bilinmezlerle doluydu. İkinci kitap olan #pusula da her şey bir tık daha ortaya çıktı diyebiliriz. ( Ama hala çok fazla muamma var) Bu kitapta yavaş yavaş Minel' den ziyade Korel' in de iç dünyasını hissetmeye başladık. Ve o buz gibi, duygusuz ve ruhsuz görünen adamın aslında iç dünyasında hiçte öyle olmadığını okuduk. (Korel' im üzümlü kekim ) Korel' in geçmişini, yaşadığı acıları Minel' den daha fazla merak ediyorum ne yalan söyleyeyim. Kurgu genel olarak Minel' in geçmişini anlatıyormus gibi ilerlese de esasında ikimizin gecmislerinin her anlarında bir bağlantı olduğunu okuyoruz. Minel' in geçmişi bu kadar sarstıysa beni, Korel' in geçmişi beni kahredecek gibi hissediyorum a dostlar. İki karakterimizin de aileleri inanılmaz sıkıntılı ve hastalıklı tipler.(Her halt onların basının altından çıkıyor zaten ) Her ne kadar yok gibi görünseler de aslında şuanlarını ve geleceklerini dehşet etkiliyor ikilimizin. Bir de Prometheus manyağımız var. ( Kim olduğunu asla tahmin edemiyorum. Kafamda tek bir isim var ama emin değilim ) Kitabın içerisinde çok fazla tetikleyici unsur var kesinlikle yaş sınırına dikkat edilerek okunmalı. Keza Aslı bu serisinde de beni şaşırtmadı yine üstadların kitaplarına atıflar yapmıştı. Bu yönünü çok seviyorum onun. Serinin bu kitabının sonu üzücü bitti benim için lütfen üçüncü kitapta beni tüketmesin diyorum yorumumu sonlandırıyorum. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim
Emare - PusulaAslı Arslan · İndigo Yayınları · 02,879 okunma