2024 45. kitabı
D. N. Archeron
8.8/10 · 884 okunma
İsimsiz...
Daha 3.sayfayı okuyorum ama bir kitap bu kadar kısa süre de mi güldürür yaa. Marlo'yu ve Eira'yı tekrardan okumak -görmek- sanki bir dostu görmüşüm gibi beni mutlu etti ve ilk dakikadan içimi sevinç ve huzurla doldurdu.
İsimsiz...
Varlığı alışılmadık olanlar bölümünün ilk üç sayfası ve yüzümü güldüren o sayfalardaki sataşmalar...
İsimsiz...
Elimde olsa bütün diyalog olan sahneleri burada paylaşacağım. Çünkü o kadar güzeller.
İsimsiz...
Ve yeni karakterler pek ilgimi çekti. Özellikle de mor gözlü vatandaş -Bast-. Kitabın devamının bu yeni karakterler açısından nasıl ilerleyeceğini bilmiyorum ama aşşırı merak ediyorum.
İsimsiz...
Arkadaşlar bu kitaptaki bütün konuşmalar neden bana bu kadar samimi geliyor? Her birini okurken yüzümde gülücüklerin oluşmasına engel olamıyorum, neredeyse.
İsimsiz...
Sayfa 15... Sadece bir cümle insanı bu kadar etkileyemez yaa. Ve bu gerçek olamaz, gerçek olmasını istemiyorum, ama galiba gerçek...
vaay başlamışız bakıyorum sonunda🤩🤩
İsimsiz...
Eveeet. Daha ilk sayfalardan ne kadar özlemiş olduğumu fark ettim. Uzun zaman sonra sonunda bir kitabın içine dalmayı başardım.