2024 220. kitabı
Okunma: 28 Kasım 2024 09:52
Günaydınn Buzz gibi bir Ankara sabahından herkese mutlu günler diliyorum. Geçen ay Masal Meyvesi Kara Badem okumuştum ya ,onun yazarından bir kitapla geldim bugün. Eğlenmeye, gülmeye ihtiyacınız varsa şiddetle öneriyorum kitabi.Gülmekten karnıma ağrılar girdi .. Yesilçam filmlerini sever misiniz ?Ben bayılırım ,bizim jenerasyondan sevmeyen yoktur bence. O filmlerde ki karakterler,replikler,absurdlukler kitapta mevcut . Ayşe Nalan edebiyat bölümünü bitirmiş ama atanamamış, naif ,kültürlü, sade bir kız. Annesi Gülliye kafadan kırık ,oglu Ömer le kafayı bozmuş. Tam bir oğlanı tutup ,kızı önemsemeyen anne profili.Bi de çatlak kuzeni Kezban var .Frapan,cahil ,işi gücü giyinip seslenmek. Ailede bir babanın aklı başında, bir de Ayşe Nalan in. Soykanlar İzmir in zenginlerinden.Neriman Hanim buyuk patronice. İki torunu ve salak karilariyla köşkte yaşıyor. Diğer torunu Uğur aklı başında bir çocuk. Yurtdisindan gelmeden ona eş bulmak için bir yarışma düzenleniyor. Ama ne şartlar var ,görseniz. Birinci Uğurla evlenecek ,2 ve 3.para Ödülü var .Annesi oğlunun ɓorçlarını ödetmek için Ayşe Nalan i da yarışmaya gönderiyor. Tabi Kezban durur mu ? O da katılıyor.. Görün bakın neler neler oluyor sonra? 2.kitabi da okuyacagim en yakin zamanda .. Gülmek, eğlenmek istiyorsanız tavsiyemdir.. Çatlak Yarışmacılar Umut Aydın
Çatlak YarışmacılarUmut Aydın · Düş Kurgu · 202319 okunma