2024 52. kitabı
Okunma: 21 Kasım 2024 15:59
Rezonans Kanunu Yine gündemde olan ve çok konuşulan bir kitap ile geldim. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya aynen öyle. Benim de o kadar çok karşıma çıktı ki okumasam olmazdı. Kitap aslında özetle insanın düşünce gücü ile isteklerini ve hayatını yönlendirebileceğini anlatıyor. Rezonans: Eko, yansıma, titreşim demek. Düşünce gücümüz ile eşyalar yada insanlar ile aramızda Rezonans alanı oluştururuz. Kitap da bir çok ünlü isimlerden alıntılar var. Bilimsel açıklamalarda mevcut. Ama o kadar da vauw oldum mu? Olmadım tabi ki. Ama yazarın Sadece İste Ama Doğru İste adlı kitabını da okuyacağım. Kurallar belli lakin uygulamaya geçirmek önemli. Özetle kitaptan çıkacak ana başlıklar aşağıdaki gibi kitapta sıralanmıştır. Herşeyi birbirine bağlayan bir enerji alanı vardır. Bu enerji alanı, bizim Rezonans alanımızla iletişim kurar. Rezonans alanımızı duygularımızın,düşüncelerimizin ve özellikle de inançlarımızın enerjisi ile oluştururuz. Bu enerjii kalbimizle, DNA' mızla ve düşüncelerimizle yayarız. Rezonans alanı için uzaklığın da, zamanın da önemi yoktur. Rezonans alanı sayesinde herkesle ve her şeyle aramızda bir bağ kurulur. Bizimle rezonans içine giren her kim ya da her ne olursa olsun, bu duruma tepki vermekten başka şansı olmaz. Bizimle rezonansa giren her şey istisnasız hayatımıza çekilir. Biz de aynı şekilde diğer rezonans alanlarına karşı koyamayız ve bizimle uyum içinde titreştiklerinde onlara çekiliriz. #rezonanskanunu #pierrefranckh #koridoryayınları #okudumbitti #kitapyurdu #düşünce #düşüncegücü #kendinigeliştir #kendiniyönet #hayatınayönver #titreşim #iletişim #eko #yansıma#kitaplarım #kütüphanem #okumak #okumakgüzeldir #okumaközgürleştirir #okumakiyileştirir #okudukçabüyürinsan #keşfetteyiz #kesfet #keşfetteyim
2024 Okuma Raporları
Rezonans KanunuPierre Franckh · Koridor Yayıncılık · 202526bin okunma