2024 29. kitabı
Okunma: 30 Kasım 2024 18:03
İs kokan zeytin ağacı okuduğum en naif ve soft kitaplardan biri yani İlk başta okurken biraz böyle sıkıldım hani yarım bıraktım ama sonra tiktok'tan alıntılarını izledikçe o kadar çok pişman oldum ki keşke dedim yarım bırakmasaydın Okudum ve çok güzel bir kitap Hani o kadar romantik bir kitap ki yani dram da çok ama romantik daha çok Bir de karakterlerin betimlemesi falan çok güzel Yani gerçekten beni oralara götürdü sanki oradaymışım gibi hissettim okudukça mihra'nın naifliği Yusuf agah'ın onu sevmesi yani İkisi de birbirini seviyor ama o kadar çok belli ediyorlar ama bir türlü itiraf edemiyorlar çok tatlılar yani ne desem bilmiyorum ben çok beğendim yani aşktan çok güzel belli ediyorlar hani o kadar çok güzel ki yani okudukça gerçekten uzaklara dalıp gidiyorum Gerçekten beni çok etkiledi çok sürükleyici bir kitap başta belki sıkılıyor sıkılacaksınız işte yarım bırakacaksın Ama Sonra pişman olursunuz Gerçekten muhteşem bir kitap Ya ben okuduğum için çok mutluyum Gerçekten böyle kitapların çıkması lazım artık Çünkü böyle aşkları okumak hepimize daha iyi geliyor ya ben çok beğendim bu kitabı Yani devamını da almayı düşünüyorum gerçekten çok güzel bir kitap beni çok mutlu etti yani bunu okuyan Umarım herkes mutlu olur mutlu eder çok güzel bir bize bir aşk yaşatıyorlar bize bir aşk gösteriyorlar gerçekten onun için şule avlamaza Çok teşekkür ederim yani kalemine Çok teşekkür ederim Çok güzel bir kitap yazmış yani umarım bunun devamını çıkar gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum
İs Kokan Zeytin AğacıŞule Avlamaz · Indigo Kitap · 2023887 okunma