2024 67. kitabı
Lana Parker, otuzlu yaşlarında hayatı çeşitli zorluklar ve anne sevgisi görmeden erkek seçimlerinde de bahtsız olan bir gazetecidir. Sevgiyi bir nevi erkek karakterlerde görme çabasına girse de her seferinde evlilikten kıl payı döner. Üstelik gazetede de uzun yıllardır yazdığı köşesinde ilişkiler üzerine metiyeler düzen bir kadındır. Şu anki uzun ilişkisinde de aradığını bulamamış, ayrılığa ramak kala partonunun ona teklif ettiği bir projeyi kabul etmesiyle depresyona girmemeyi başarır. Yeni görevine tam ısınmak üzereyken henüz gençken kalbini ilk kıran Seth Carson'ın rakibi olması durumları biraz değitirecektir. Chronicle'da sahip olacakları köşe yazarlığı her ikisine de şahane bir olanak sağlayacaktır. Hâl böyleyken kendilerini ıspatlamak için kıyasıya bir mücedaleye girişeceklerdir. Farklı görevler zamanla aralarındaki kapanmış olan eski maziyi canlandıracak ve duygular ön plana çıkmaya yüz tutacaktır. Akıcı, tatlı ve kesinlikle heyecanlı bir kurguydu. Kısa bir mola için arayanlar bu kitap sizi oldukça eğlendirecektir. Aralarındaki çekim hoş bir okuma garantisi veriyor. İkinci şans dedikleri bu olsa gerek. İyi olan kazansın diyelim. #tambenimtipim #justmytype #falonballard #gokitap
Aşk
Tam Benim TipimFalon Ballard · GO! · 2024224 okunma