Rita, Harrington ailesinin evinde dadı olarak çalışmaya başlar. Evin hanımı heannie hamiledir ama doğumda bebeğini kaybeder ve psikolojik sorunlar yaşamaya başlar Birde üstüne evlerinde yangın çıkınca şehirden insanlardan uzak olan ormandaki Foxcote Malikanesine taşınırlar. Bu ıssız ormanda yaşamak sanıldığı kadar kolay olmayacaktır Tuhaf sırları olan bu yerde evin kahyası ise olayları daha da tuhaflaştırıyor.
Evin çocuklarından olan meraklı Hera ormanda gezintiye çıktığında bir bebek bulur durumu yetkililere bildirmek yerine bebeği büyütmek isterler. Garip olaylar silsilesi de bundan sonra başlar ve durum ilginç hal alır.
Hikayenin geçmiş ve gelecek olarak karakterler tarafından aktarılmış olmasına ayrıca sevindim hem gerilim hem psikoloji olarak güzel anlatım dili ile keyifli kesinlikle tavsiye edilir bir kitap oldu.
Her sayfada bir fikirde bulunsamda isin içinden kitap sonuna kadar çıkamadım Rita beni etkileyen bir karakterdi hani bazı hikâyeler vardır bitince ne söyleyeceğinizi bilemez kalırsınız iste tamda öyle oldu benim için.