Herkesin ayılıp bayıldığı TDÇ'yi sevmemişsindir
2024 71. kitabı
Okunma: 17 Aralık 2024 18:19
Kitabın konusu kısaca Eftalya Atalar'ın babasının yasaklı bir kitabı okuması üzerine Krallık tarafından hapse atılmasıyla başlıyor. Eftalya babasını kurtarmak için Hakim Ali denen bir adamı öldürüyor ve bunun üzerine yıllar sonra şantaja uğrayarak Tugay'ın avukatı oluyor. Kurgu gayet güzel olay akışı iyi işlenmiş, evren de çok güzel fakat ben pek beğenmedim. Belki kitap çok abartıldığı için olabilir. Basımdan bu kadar zaman sonra almamın tek sebebi de bu zaten. Yine de kitabı tavsiye ediyorum. Aslı Arslan 'ın yazdığı kitaplar zaten genel olarak güzel. Yazım dili de çok iyi ve akıcı. Ama ben pek beğenemedim açıkçası. Eftalya ve Tugay arasındaki ilişki de bana nedense çok yapay geldi ve ben onlara da pek ısınamadım açıkçası. SPOİLER Kitabın sonu hakkında bir şey söylemek istiyorum bu arada. Bence Sinan'ın Defne'yi @ldürme sebebi tamamen kıskançlıktı. Eftalya'yı sevdiği çok belli yine de masum bir canı aldı. Her ne kadar Sinan'ı sevsemde benim gözümde o an bitti. Hele Eftalya'nın suçu üstüne alması benim çok sinirimi bozdu. Tugay'ın da herkese açık koyduğu iki kuralı çiğnemesi daha da çok sinirimi bozdu. İlki ; aşk yasak. Sen madem ki BL'de aşkı yasakladın kendin de uymayacaksın. Giray'ın çiğnemesine de izin vermeyeceksin. Bu kadar basit. İkincisi ; ihanetin cezası ölümdür. Madem ki böyle bir kural var o zaman Eftalya'yı da @ldüreceksin. 'Bir daha karşıma çıkarsan birimiz @lür' demek yerine koyduğun kurala sahip çıkacaksın. Benim incelemem bu kadardı. İyi okumalar dilerim.
Beyaz Leke: MahkûmiyetAslı Arslan · İndigo Kitap · 20246,1bin okunma