···Okunma: 04 Aralık 2024 09:40 Doğan Cüceloğlu deyince eminim bu ülkede herkes bir durur ve içine huzur kaplar. Daha önce sürekli makalelerini videolarını okuyup izlemiş olmama rağmen neden hiç kitabını okumadığımı şu anda sorguluyorum. Kitapta gerçekten durup düşünmemizi sağlayan kendimizi sorgulamamızı sağlayan birçok bölüm var ve eminim herkes okuduğunda kendisinden bir şeyler bulacak ve durup düşünecektir. Videolarında onu dinlerken sanki gökten bir huzur bulutu inmiş yere ve bize hikayeler anlatıyormuş gibi dinlerdim hep ancak bu kitapta gördüm ki yaşadığı zorluklar çektiği acılar hatta intiharı dahi hayatında düşünmüş olmuş olması beni çok şaşırttı. Hayatta bulunduğunuz yeri ve nereye gittiğinizi tam olarak bulamadıysanız kendinizi tam olarak tanımlayamıyorsanız ve bazı cevaplar arıyorsanız bu kitap size göre olabilir. Huzurla ve keyifle geçen bir maceraydı benim için. Sayende kafama kazınan ve hiç unutmayacağım bir cümle oldu şu "yaşadım be!" diyebilmek hayat geriye baktığında. Huzurla yat Doğan hocam.