2024 78. kitabı
Vahşi Kalpler, yıllar önce yolları ayrılmış bir çiftin 10 yıl sonra tesadüfen yeniden bir araya gelmesini ve asla planlamadıkları tehlikeli bir maceraya atılmalarını anlatıyor. Hazine avcısı bir babanın kızı olarak büyüyen Lily, babası Duke Wilder’ın eski, el çizimi haritalarını kullanarak Utah'ın kanyonlarında sahte hazine avları düzenlemeye ve parasızlıkla baş etmeye çalıştığı zorlu bir süreçten geçerken onu 10 yıl önce terk eden ve bir daha da aramayan eski sevgilisi Leo'nun bir turist grubuyla beraber hazine avı için gelmesi bir anda her şeyi değiştiriyor. Başta bir oyun olarak başlayan hazine avı korkunç bir olayın hemen ardından gerçeğe dönüveriyor. Kitap başta hoşuma gitmeyecek diye düşünmüştüm ama sonlara doğru temponun artmasıyla daha keyifli hale geldi. Yani, Lily ve Leo'nun ilişkileri favorim değildi, pek ısınamadım aralarındaki şeye ama o da sonlara doğru biraz daha ikna edici hale geldi benim için. Yoğun okumaların arasında çerezlik olarak tercih edilebilir bir kitap. Bu türü sevenler için çok daha keyifli bir okuma olmuştur diye tahmin ediyorum.
Vahşi KalplerChristina Lauren · Yabancı Yayınları · 2024129 okunma