·352 syf.··Beğendi
···Okunma: 05 Aralık 2024 00:20 Freida, Freida, Freida... Bazen öyle kompleks karakterler yazıyor ki duygularım allak bullak oluyor, ne hissedeceğimi bilemiyorum.
Öncelikle bu kitap benim Freida bacımdan ilk kitabım olsaydı çok daha şaşkına dönerdim fakat o ilk derin şaşkınlık anımı Sakın Yalan Söyleme ile yaşadım ve iki Freida kitabı + çok kere izlenmiş Criminal Minds sezonları sonrasında, her şeyi tahmin ettim.
Bakın, her şeyi.
Bahçıvanın "dil konuşma' yetilerinden tutun, Nina'ya, Andrew ve "şefkat" dolu annesine kadar. Ama Freida ile ilgili mesele şu ki, ne zaman tahminleriniz doğru çıksa yüzünüzü kaçık hevesinizin tezahürü olarak buruşturmak yerine, yumruk yaptığınız elinizi sırıtan dudaklarınıza bastırıp zaferinizin tadını çıkarıyorsunuz.
Küçük Andrew için üzüldüm, keşke babası bu kadar kör olmasaydı...