Her Sonbahar Gelişinde
2024 136. kitabı
Sosyal sorumluluk projesi olarak örnek olacak bir çalışma ile harika bir kitap oluşturulmuş yine . 37 kıymetli hocamın 37 tane yüreğinden , ruhundan dökülen öyküleri ile mest olacağımız , olurken de bu önemli projeye ortak olacağımız bir eser #hersonbahargelişinde . Sloganları ; her kitap ile bir canın yaşamına dokunmak , patili dostlarımıza gelirinin bağışlanacağını bilmek taktire şayen bir okur olarak bu projeye emek veren ve biz okurlara ulaştıran herkese teşekkür ederim. Tabi proje bu kadar onemliyken içeriği ise edebiyatın bir parçası olan öykü türlerini 37 yazarın kaleminden okuma şansını yakalıyoruz. Bu seferki baskısı sonbaharın temasını almış , iliklerimize kadar sevginin önemini , anneannelerin şefkatini, dostluğun vurgulandığı , yer yer sevgi yer yer de öfkenin bir parçasını öykülerde keşfediyoruz. Her öykünün yaşanmış bir ruhu var . İçten samimi duygular ile yazılması , Anadolu kültürünü de bir nevi yansıtmasını çok beğendim . Aile kavramı , babaya saygı , eskide kalmış anılara dokunulması okurken yüreklerimize işleyecek türden . Tabiki favori öykülerim oldu . Yer yer de altını çizdiğim cümleler oldu ama hepsinin hayattan bir parça alıntısı olunca her öyküye özenle yaklaştım. Herkesin bir parça kendisinden bir anı , bir yaşanmışlık bulacağına eminim. Her öykünün başlangıcına da bırakılan üstatların alıntı niteliğindeki sözleri de çok hoşuma gitti. Sizlerinde öykü severlerin hem projeye destek olmanız için hemde öyküler ile kendinizden bir parça bulmak için okuyun , okutturun , hediye edin bu eseri . Birlikte nice güzel , başarılı ve en önemlisi de yerli yazarlara destek için birçok eserde buluşmak dileğiyle.
Öykü
Her Sonbahar GelişindeKolektif · Banliyö Kitap · 202421 okunma