2024 4. kitabı
Kişisel gelişim kitaplarına daha çok yöneldiğim dönemde karşıma çıkan ve beni hayal kırıklığına uğratmayan harika bir kitap... Mütiş Psikoloji'nin fazlasıyla ismini duymuştum, yollarımız bu eserle kesişti. Kitap aslında yaşam boyunca karşınıza çıkabilecek manipülasyonlara karşı farkındalık sahibi olmanızı amaçlıyor. Bunlara örnekler vererek ve bu örnekleri sonrasında yorumlayarak ilerliyor. Özsaygı ve özgüvenimizi kaybettiğimiz taktirde ya da bunları yok sayarak girdiğimiz insan ilişkilerinin ne kadar sağlıksız olduğunu ve bunun bize verdiği zarardan bahsediyor. Kitapta en çok sevdiğim ayrıntı aralarda kısa kısa bilgiler anlatması ve bu bilgilerin hem gündelik hayatta hem de eğitim hayatımda yararını göreceğim şekilde olmasıydı. Herkesin okuması gerektiğini düşündüğüm bir kitap. Çok fazla kişisel gelişim kitabı okumadığım için kıyaslama yapamayacağım ama sıkılmadan bitirebileceğiniz ve yararlı bir kitap olduğunu fazlasıyla söyleyebilirim. Eminim ki siz de okuyunca bana hak vereceksiniz. Seni Yoran Her Şeyi Bırak Müthiş Psikoloji
Duygu ve Düşünce
Seni Yoran Her Şeyi BırakMüthiş Psikoloji · Destek Yayınları · 20237,2bin okunma