Puan vermedi·112 syf.··Beğendi
· #HalitErtuğrul'un kaleminden " #VicdanAteşi" eserini #okudumbitti.
Okuyucuların kaleme alıp ibretlik yaşamlarını ele alan birçok mektuptan oluşan yaptıkları yanlışlıkların , hataların sonuçlarını kendi dillerinden kaleme alınıp gençlere ders ve ibret olsun diye yazara mektup şeklindeki yazılardan oluşmaktadır.
Bu mektupları okurken hayatımızda görmüş olduğumuz kötü davranışlar içine düşen bireylerin bu duruma nasıl düştüklerinin nedenlerini mektuplarda daha açık birinci elden öğreniyoruz. Nedenler arasında genellikle sevgisizlik , ailenin ilgisiz tutumları , zenginliğin vermiş olduğu güç, bireylerin lüks yaşam isteği , fakirliğin getirmiş oldugu sıkıntılar, kötü arkadaş ve kötü alışkanlıklar.
Bir insanın vicdanın r6n büyük ceza unsuru olduğunu yaşanan hayatlarda görüyoruz .
Bir insanın başına istediğiniz kadar güvenlik personeli bıraksanız bile eğer vicdanını sesini duyamayacak kadar insanlıktan yoksunsa siz onu tutamazsınız, vicdanın sesini duyan yüreği ise hiçbir güvenlik personelinin beklemesine gerek kalmadan vicdanı ona yeter.
Yazarımızın kalemi daim olsun.
#KitapAşktır #kitapalıntıları #kitapokumakgüzeldir #okuyorum #roman #şiir #Kitap #Edebiyat #kitaptavsiyesi #kitapönerisi #kitapkurdu #kitapaşkı #kitapkokusu #kitapsever #kitapalıntıları #kitapokumakgüzeldir #bookstagram #book #books #bookphotography #booknerd #Vicdan #İlahiAdalet #Hesap @nesilyayinlari @halitertugrulresmi @halitertugrul.arayis