2024 28. kitabı
Aiden King’in oğlu Creighton ve Adrian Volkov’un kızı olan Annika’nın kitabını okuyoruz. Annika mor rengin bütünü haline gelmiş kıyafetleriyle, aksesuarlarıyla mora boyanmış öyle ki hapşırsa bile mor sim çıkacak minnoş ve güzel kızdır ama çok konuşkandır ve sayesinde sosyal çevresine sahip olduğu yüzünde kasıntı bebek gülüşü vardır. Creighton ise içinde bulunduğu arkadaş grubundaki en sessiz kişidir öyle ki çocukluk travması onda konuşmayı sevmemesine yol açmıştır. Şimdi bizim Yalanın Yemini serisinde gördüğümüz bir sapık başkan adayı vardı ya?? Meğerse bu başkan adayı bizim sessiz oğlan Creighton’ın öz babasıymış. Adrian’da bu babayı öldürünce zaten annesi tarafından zorla bakılan Creighton yetim kalıyor çünkü kocasının ölümüne dayanamayan annesi kendini öldürüyor. Çocuk yaşta bunlara maruz kalan Creighton’da büyük travmalar ve acılar var zaten kitabın ismi Acı Tanrısı. Adrian bu çocuk için bakım sağlıyor ve bir şekilde yeni yuvası Aiden King ve Elsa Steel oluyor. Annika’nın Creighton’ı elde etmesi için çabalaması gerekir ve ikili yavaş yavaş birbirlerine teslim olurlar Annika ne kadar berbat yemek yapsada Creighton onun elinden çıkan her şeyi yer. Yağmurda dans ederler. Acıyla harmanlanmış çift olsalarda çok tatlı sahneleri var. Adrian’ın öz babasını öldüren kişi olduğunu öğrenen Creighton ne kadar öz babasını sevmesede çocukluktan kalan travmaları onun hayatını ele geçirir ve intikam ister. Bu intikam ise Annika ve Creighton arasında ki ilişki için büyük sorun haline gelir. İlk kitap gibi bu kitaba da bayıldım bu gençlerin karanlık fantezilerini okumak çok zevkli.
God Of PainRina Kent · Independently Published · 2022126 okunma