2024 67. kitabı
Okunma: 09 Aralık 2024 17:06
Hani okursunuz okursunuz da bitince bomboş bir şey okuduğunuzu anlarsınız ya tam olarak öyle. Yani kurgunun bir yere ilerlemesi gerekir normalde kitabın sonuna kadar sanki aynı günü okuyormuşum gibi hissetim. Yazar zaten ikili arasında hiç bir şey yazmadığı için son 30 sayfada bile kızın tereddüt etmesinde sövememi tuttum. Hiç beğenmedim ne yazarın kalemi olsun ne kitap yani romantik komedi tarzında yazmaya çalışmış ama olmamış. Chani’nin, Gabe’i İlahlaştırması hoşuma gitmedi. Tamam benimde ünlü crush listem var hatta baya uzun bir liste ama “O Gabe Parker” cümleleriyle kafasında oluşturduğu aşık fan girl tabakası beni baydı. Gözünde Gabe Parker bir Tanrıydı ve Chani, onun yediği her boka “çünkü o ünlü biri yapabilir” cümleleriyle karşılık veriyordu. Ayrıca bu iki aptalın 10 yıl sonra karşılaşınca bile bak evren size bir şans vermiş… ama yok sürekli aynı yerde dönüp durmaları bir türlü birbirlerine çekimlerini kabul edememeleri ya kardeşim siz ne istiyorsunuz? Chani kitabın karakteri değilde sanki kitabı anlatan üçünü kişiymiş gibiydi. Zaten kitapta gördüğüm şey sadece Gabe Parker ve onun ünlü şöhreti ya da yine onun gibi ünlü oyuncu olan eski karısı. Birde her şey çok havada kaldı mesela Gabe neden birden evlendi? Komik başlayıp nasıl drama tarzında sıkıcı bir kitap haline geldi anlamış değilim. Gabe ve Chani sevgili değilde yakın arkadaşlar gibiydiler. Çekimleri bana geçmedi. Gabe’in ağızından bölüm okuyamadığım için Chani hakkında düşüncelerini bilemedim. Bu kitap benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu. Nereden tutsam elimde kalır.
Funny You Should AskElissa Sussman · Dell · 202219 okunma