2024 97. kitabı
Merhaba kitap severler; Yayın evi Amerikan klasiklerini genç jenerasyonların da okuması için itinayla hazırlanmış olup, sizi tanıştırmaya devam ediyorum. Kitap bana göre +9 yaş üzeri olup içeriğinde resim ve giriş bölümünde dipnotlu bilgilendirme mevcut. Hikayemiz 1757 'de Amerika'da geçiyor. Alice ve Core iki kız kardeştir. Karışık ve savaş olduğu bir zamanda babalarının yanına Williams kalesine gitmeye karar verirler. Gidecekleri kalede babaları Komutandır. Yolculuk esnasında kızları güvenli bir şekilde gelmeleri için Magua, görevlendirilmiştir. Amacı tamamen geçmişin intikamını almaktır. Diğer taraftandan ise Mohikanlardan son kalan üyeleri Chcas ve Chingchgook ile karşılaşırlar. Magua'nın, güvenilir biri olmadığını ve birlikte hareket etmeye başlarlar... Bundan sonrası Core ve Alice için çalkantılı ve sancılı bir yolculuk bekliyor... Yayınevinin sade akıcı bir şekilde çevirisiyle küçük okuyanlar kadar, büyüklerin de okumasında fayda var. Kitap ve sevgiyle kalın... The Kitap Yayınları @seldaca.comments #Sonmohikan #fundaileheryerdeoku #heryerdeoku#books #fyp#kitapoku #reklam#değil #benimkütüphanem #benimseçkilerim
2024 Okuma Raporları
Son MohikanJames Fenimore Cooper · The Kitap Yayınları · 2024440 okunma