2024 109. kitabı
EFLAL 4 #kitapyorumu "Ben yangının ortasında dahi kalmış olsam önce sen üşüyor musun diye düşünürüm." ••• "Benim pusulam sen neredeysen orayı gösteriyor." Bir serinin daha sonuna geldik. Karakterlerimiz ilk kitaptan beri çeşitli sorunlarla tehlikelerle cebelleşiyorlardı. Final kitabıyla son kez bir tehlike onları bekliyor sonrası mutluluk... Severek okuduğum bir hikayeydi veda etmek öyle kolay olmadı o yüzden biraz bekletmiştim. Veda kitabı olduğu da her sayfasıyla hissediliyordu. Hem mutluluk vardı hem endişe ama en çok yüz güldürüyordu. Karan ve Eflal aşkıyla yine eridik, Karan sevdiğinin üstüne titreyen bir adam hep öyleydi ve öyle devam ediyor bu kitapla aşklarına doyuyoruz diyebilirim. Ömer mutlu olmasını en çok istediğim karakterdi onu böyle okumak beni rahatlattı. Batuhan ve Alptekin keyif veren yaramaz delikanlılar onları da bir güzel aşk çarpıyor. Dostluk, aile, aşk ve heyecanıyla dolu dolu, sıcacık hissettiren bir seriydi. Yazarın kalemini seviyorum yeni kitapları için sabırsızlanıyorum.
Eflâl IVR. İdeli · Artemis Yayınları · 2024270 okunma
Selam ben eflali almak istiyorum fakat kitaplarda bazi iceriklere dikkat ediyorum ve almamaya calisiyorum. Seride smut var mii ya da yakinlik dereceleri ne kadarr