2024 23. kitabı
Okunma: 12 Aralık 2024 22:16
sessiz hastayı okuduktan sonra yazarın bu kitabı tamamen hayal kırıklığı oldu.. bu tarzda okuduğum en kötü kitaptı diyebilirim.. öncelikle yazar çok değişik bir şekilde anlatım yapmış birazı birinci ağızdan anlatılmış birazı üçüncü ağızdan anlatılmış.. konu bütünlüğü yok.. bi ordan anlatmış bi burdan anlatmış, hayal mi görmüş gerçeği mi yazmış karma karışık olmuş.. Kitabımız 300sayfadan oluşuyor.. Lana ünlü bir oyuncudur.. Eliot ona hayran bir aşık aynı zamanda en yakın dostu.. bir gün adada tatile giderler ve bir cinayet işlenir.. peki ölen kim son sayfaya kadar hepsinin öldüğünü düşünüyorsunuz çünkü sürekli hayaller anlatılıyor hani bazı filmlerde bazı sahneler vardır oyuncu ölür sonra bakarsınız ki sadece gözünde canlandırmış.. aynı onun gibi Kısacası sevmedim ve tavsiye etmiyorum..
HiddetAlex Michaelides · Domingo Yayınevi · 2024976 okunma
Şu an okuyorum iki üç güne biter. Sessiz Hasta’yı çok sevdiğim için yazarın Yitik Kızlar kitabıyla Hiddet’i de aldım. Yitik Kızlar hayal kırıklığı oldu ve bunu da çok severek okuduğumu söyleyemeyeceğim ama bakalım artık.