Hiddet, ilk sayfasından itibaren elimden bırakamadığım, merak ve heyecan unsurlarının sürekli ön planda olduğu oldukça güzel ve keyifli bir okuma oldu benim için.
Yazarı Sessiz Hasta kitabıyla tanımıştım ve açıkçası bu yeni kitabından da ne beklemem gerektiğini biliyordum. Yazar, yaptığı şaşırtmalar ve yazdığı beklenmedik sonlarla okurları kendine hayran bırakan birisi olarak günümüzde aksiyon ve maceranın bence en iyilerinden.
Hiddet'te yazarı ilk kitabı olan Sessiz Hasta'ya göre kalemini daha geliştirmiş buldum.
Akıcılığının yanında yaptığı üst kurmacalarla ve etkileyici karakter tahlilleriyle okuyucunun kitaptan bir an bile kopmasına izin vermiyor.
Kitabın konusuna gelecek olursak, Lana Farrar genç sayılacak yaşta emekli olmuş bir film yıldızıdır ve hayatında gelişen olaylar sebebiyle eşi ve oğlu ile birlikte yakın arkadaşlarını da davet edip sahibi olduğu adaya gitmeye karar verir. Ve olaylar gelişmeye başlar. Arkadaşların birbirleriyle olan sırlarından ötürü birbirleriyle yüzleşmelerini izleriz.
Son olarak söylemek istediğim, Hiddet oldukça kolay okunan bir kitap, kesinlikle zamanınıza değecek, mutlaka şans verin :)