Puan vermedi·184 syf.····Okunma: 15 Aralık 2024 13:18 Senden sonra aynı zamanda ressam olan Ayşe BETİL in ilk eseri.
İçinde öykülerin yer aldığı senden sonra kitabını Ayfer Tunç'un kuru kızından sonra okuduğum için hiç zorlanmadım . Çünkü o da olaydan çok insan psikolojisini hissettiren bir kitaptı.
Kitabı okuduktan sonra aynı tanıdık hisleri yaşadım .
Eserde öykülerin aralarına yazar kendi yaptığı resimlerden serpiştirmiş. Merak Edip resimlerin sergideki hallerine baktım hayran kalmamak elde değil çok çok başarılı. Öykülerin en sonuncusu yazarın kendine ait. Kendine ait derken kendi yazarken hissettiği duygularını anlattığı öyküsü. Nasıl yazdığını, ne yazdığini özetlemiş.
Öykülerdeki kahramanların isimleri yok. Eserde önemli olan kişilerin duyguları. Bazı olayları bazı öykülerde farklı bakış açılarından görmemiz sağlanmış. Bazı öykülerde tanıdık yaşadığım duyguları hatırlarken bazı öykülerde de hiç hissetmediğim duygularla tanıştım. Empati kurabildim ve kahramanın hissettiği psikolojiyi anlayabildim. Öykülerdeki insanların psikolojisini farklı bir anlatımla ustaca vermiş yazar. Keyifli okumalar