Beni Platonik Sev
2024 29. kitabı
Okunma: 16 Aralık 2024 18:58
BENİ PLATONİK SEV İLKER BOZDAĞ İKİNCİ ADAM YAYINLARI Merhabalar Sevgili Kitap Dostları Bugün sizlere Yazar İlker Bozdağ Bey'in Kaleminden çıkıp İkinci Adam Yayınları tarafından yayınlanan Beni Platonik Sev adlı kitap yorumuyla geldim. -Kitabımız deneme/şiir türü olup, 24 içerik başlığı ve içerik başlıklarına uygun 24 görsel olmakla birlikte toplam 54 sayfadan oluşmaktadır. Yazım dili sade, açık ve oldukça anlaşılırdır. Kitabın konusu okuru son sayfasına kadar duygular çemberinde ilerleterek, kısa zamanda birçok duyguya yelken açtıracak potansiyele sahip bir şekilde sürükleyicidir. #tanıtımbülteniyazısı Dünyaya yalnız geldim; dünyada çoğaldım, kaynaştım ve dünyadan yalnız gideceğim. Benden öncesinde olduğu gibi benden sonrasında da hayat akıp gidecektir ve her şey olacağına varacaktır. Bu yaşam hengâmesinde ruhumuza iyi gelen tek bir şey var, o da sevgidir. İnsan gerçek sevgi için yaşar. Sevmenin veya sevilmenin azıcık bir kırıntısı bile insanı hayatta tutmaya yeter. İşte bu hayat yolculuğunun ışığında, ‘’Beni platonik sev!’’ kendi hâlinde bir sevme ve sevilme şeklidir. -Peki sizce platonik sevgi nedir? -Bir şiirde sizi kendine çeken yada sizi kendinden soğutan şeyler nelerdir? -Peki siz hangi konuların ağırlıkta olduğu şiir türlerini okumayı tercih edersiniz? - Peki alıntı reelsinde paylaşmış olduğum Selam, Ey Sevgili, Sürünceme, Unutmak, Sen Varken,Ayrılık, Kelebek, İlk,Ölümden Çekil, Aşk Acısı, Beni Platonik Sev başlıklı şiir /deneme yazıları size neyi çağrıştırıyor? -Peki siz deneme türünün şiir türüyle harmanlanarak yazıldığı kitapları okumayı sever misiniz? Yukarıdaki soruların cevapları ve daha fazlası Beni Platonik Sev adlı kitapta saklı.  Sizlerde bu soruların cevabını merak ediyorsanız sizi son sayfasına kadar şiirin ritmiyle duygusal bir ahenk içerisinde ilerletecek olan bu harika kitabı hemen online seçkin kitap mağazalarından temin edip okuyabilirsiniz. Şimdiden Tüm Okurlara Keyifli Okumalar Dilerim. Yazarımızın Kaleminin Daim Okuyucusunun Bol Olmasını Dilerim...Yeni Kitap Yorumlarında Buluşmak Dileğiyle... Kitaplar Işığınız Olsun.Kitapla Kalın Takipte Kalın İlker Bozdağ İkinci Adam Yayınları
Deneme, İnceleme, Edebiyat
Beni Platonik Sevİlker Bozdağ · İkinci Adam Yayınları · 2024185 okunma
Sana asla seni seviyorum diyemedim harika bir kitap aşık oldum resmen emeğinize kaleminize sağlık
Bir gün de okuyup bitireceğiz bir kitap akıcı ve güzel duygusal ve sizi alıp farklı duygulara götürüyor