|| Kuralın İstisnası • Christina Lauren
(Beklenmedik Karşılaşmalar 1)
tropes : yabancılıktan arkadaşlığa, arkadaşlıktan aşka
aesthetic :
KONUSU
C, öğretmenine atması gereken mail’i bir yanlışlık yapıp T’ye gönderiyor ve sevgililer gününde.. T ise bu durumu düzeltip “en azından sevgililer gününde bir erkekten mesaj aldım” diyor
Ve C, bu durumu bir sene sonraya taşıyarak onun sevgililer gününü kutluyor ve artık her yıl bir gün konuşuyorlar, hatta ilk kim kutlayacak yarışı da yapıyorlar, ta kii buluşma zamanı gelene kadar
YORUMUM
ŞAKA MI YA BU OLAY ŞUAN
Yemin ederim bu serinin tatlı olacağına emindim ama asla bunu beklemiyordum, sırıtmaktan ağzım kopuyordu az daha ahshsjsjsjsj (abart) skdkdkkskslslsk
İsimlerini bilerek söylemedim çünkü onlarda birbirlerinden saklıyorlar yıllarca ahahahah gayet makul bence ahahah
Kitap 106 sayfa ve ilk yarısı sadece mailleşmeden oluşuyor, o yüzden zaten akıcıyken daha da akıcı bir hale geldi okurken ama sonra şok oldum ahsjsjsjsj neye şok olduğumu söyleyemem ama merak edinn
Hikayenin gerçekliğini hissettiğimde o kitaba daha çok bağlanırım ve bu kitap kısacık olmasına rağmen o kadar gerçek hissettirdi ki.. Ve bunu başarmak kesinlikle daha zor, o yüzden ayrıca sevgim oluştu
Özellikle son 3 sayfa falan yemin ederim ağlıyordum tatlılıktan ve bende inanamadım hissettiğim duyguya, ÇIĞLIIKK YANİ
Kesinlikle BAYILDIM, seride favorim olsun istiyorum ahahahah, diğerlerini okumadan satış hemen