E-TİCARET YALANLARI
Sizlere farklı bir aurası olan kitabım ile geldim.Ben okurken çok bilgilendim, eğlendim,şaşırdım..Benim için güzel bir deneyim,yeni bir tarz oldu diyebilirim.
Ticaretle uğraşmak isteyenler için bence güzel bir rehber niteliğinde. Aslında sadece ticaret değil,kişisel gelişim olarak da faydalı olabilecek bir kitap..
Kitabın en can alıcı noktası,soru-cevap şeklinde yazılmış olması. Sanki bir sohbet havasında,sıkılmadan okumayı yapıyorsunuz bir çırpıda..
İçerisinde neler mi var?Neler neler yok ki?
Yazarımız ticarete nasil başladığından ve bunu nasıl ilerlettiğinden,kazanç elde edebilmek için yapılacaklardan,deneyimlerinden,girişimcilik ile ticaret arasındaki farklardan,yapılan hatalardan,İnternetin doğru kullanımı ile oluşabilecek güçten,kitap okumanın faydalarından, reklamların nasıl olması gerektiğinden, ürün hakkında bilinmesi gerekenlerden, hafızamızdan çıkmayacak sözlerden bahsetmiş.
Samimi olarak herşey gözler önüne serilmiş kitabımızda.
Konfüçyüs'un bir lafı var.Bir insanın akıllı davranabilmesi için üç yol vardır:Birincisi,iyi düşünmektir,bu en soylusudur.İkincisi,taklit etmektir,bu en kolaydır. Üçüncüsü,denemiş olmaktır,bu en acısıdır.
Kitap okuma alışkanlığı edinin.Dünya dümdüz düşünen insanlar için eğlenceli bir yer değil.
Uğraştığınız bir şeyde bir sonraki gün en iyisini yapmaya çalışın.
İlkay Yurttaş