2024 5. kitabı
Okunma: 19 Aralık 2024 00:06
Öncelikle oldukça akıcı ve insanı içine çeken bir roman olduğunu söylemeliyim. Suat ve Süreyya'nın henüz yeni diyebileceğimiz bir evliliği var ve ilişkinin başında birbirlerini çok seviyor, heyecanla birbirlerini mutlu etmeye çalışıyorlar. Sonrasında yaşadıkları yerden sıkılıp yazın yalıya yerleşiyorlar yalıdayken Süreyya'nın arkadaşı Necip bunlara sıkça gelip gidiyor ve aralarındaki bu aşka ilgiye hayran kalıyor giderek sebebini sorguluyor. Zamanla Suat seviyor hatta aşkından hasta bile oluyor sadece bakışarak belli imalar yapılarak yürütülen bi olay. Zamanla artık boğazdaki yalından İstanbul'a dönüyorlar orada da birtakım Necip'in gitgelleri , Suat'ın kendi evliliğine karşı bakışı değişiyor. Yalnız kaldıkları bi an kendi içlerinde ağlaya ağlaya sözleşerek konuyu o an kapatıyorlar. Bir zaman sonra evde büyük bi yangın çıkıyor. Suat içeride kalıyor, Süreyya ve Necip atılıyor ama Süreyya odaya girmeye korkuyor en son Necip Suatın olduğu dumanlarla dolu odaya giriyor ve kapıya tavandan yanarak düşen odun parçasıyla kitap son buluyor.
EylülMehmet Rauf · Kitap Zamanı Yayınları · 201150bin okunma