·722 syf.····Okunma: 19 Aralık 2024 00:43 Serinin ilk kitabını tek bir gecede okumuştum. Uzun sayfa sayısı asla umruma gelmemişti. Bu kitapta biraz yavaş gittim diyebilirim ama bu benim okuma hızımdan kaynaklıydı. Üst üste çok fazla kitap okuyunca hızım düştü. Yoksa yazar yine merakı, aksiyonu bol bir kitapla karşımızda. Devam kitabı olduğu için #spoiler vermek istemiyorum. Lakin vermeden de nasıl anlatacağım bilmiyorum. Deniyeyim en iyisi. Siz beni anlarsınız. Kitabın ana konusu geçmişte ne olursa olsun elbet bir şeyler ortaya çıkacaktır ve adalet er ya da geç tecelli edecektir. Mantığı çok ama çok iyi işlenmişti. Yine birden fazla duyguyla bizi kuşatan bir kitaptı. Ferman karakterini böyle alıp ciğerime sokasım geldi. O nasıl güzel bir babalıktır. Zoya ve Ulun Sizlerde unutulmaz karakterler olarak listeme girdiniz. Ahh benim miniklerim. Sizi kocaman severim! Ulun sen çok tatlısın ha! Dedim ya her bir duyguya ev sahipliği yaptıran bir kitaptı. Çok sevdiğim kitapları anlatmak ne kadarda zor!
Birçok sorumuz cevap bulduğumuz gibi listemize de birçok soru ekledik bu kitapta. Yani sizin anlayacağınız yazar yine elimizi boş göndermedi. Sırlar, geçmişten gelen haksızlıklar, düzenbazlıklar, hatalar, doğrular, yanlışlar.. Hepsi o kadar güzel harmanlanmıştı ki ben hiçbir kopukluk görmedim. Bildiğiniz her sayfada elimize minik birer puzzle parçası verildi ve son sayfada yazar elimize verdiği ve bizim birleştirmeye başladığımız puzzle paramparça etti. Sanırım yazarla alakalı en sevdiğim şey de bu.Siz tam her şey yerinde derken ortaya yeni detaylar atması ve aksiyonun asla bitmemesi. Kitap resmen merak duygunuz dan besleniyor diyebilirim. Sayfa sayısının uzub olması asla gözünüzü korkutmasın. Okunan ve akıp giden bir kitaptı. Daha fazla konuşursam Spoiler vereceğim için susmam yerinde olacak gibi görünüyor. Yazarın kalemine geç kaldığım için hüzünlüyüm. Onun dışında o son neydi öyle?