2024 249. kitabı
Okunma: 19 Aralık 2024 18:30
Merhabalar dostlar Peygamber Efendimiz "bela,ağızdan çıkan söze bağlıdır "diye buyurmuş. Bazen herşeyin üstüste geldigi ,sikayet ettiğimiz zamanlar olur .Çünkü bilinçaltımın yönetiyor aslında bizi .Ağzımızdan çıkan kelimeler yönlendiriyor bizi . Halk arasında da söylerler hep ,kırk kere bir şeyi söylersen olur diye . Bilinçaltı öyle bir mekanizma ki düşündüklerini mutlaka ortaya çıkarıyor. Ama yaşatarak, ama rüya gördürerek . Kitapta Islam 'in rehberliğinde, bilinçaltınızı nasil yeniden programlayabilirsiniz ?başınıza güzel şeylerin gelmesi için hangi kelimeleri kullanmalısınız?bunları anlatılıyor. Güzel hikayelerle taçlanan bu kitabı sıkıcı ve sürekli nasihat veren kisisel gelişim kitaplarıyla bir tutmak yanlış olur .. Yeni bir yıl yaklaşırken herkes kararlar alır ya genelde ,hadi gelin bu yılın en önemli kararı yeni bir ben ,küllerimden yeniden doğdum diyebileceğimiz bir hayata kavuşmak olsun .. Kitapla kalın dostlar ... Manevi Şuur: İslam ve Bilinçaltının Yolculuğu Ebru Uyar
Manevi Şuur: İslam ve Bilinçaltının YolculuğuEbru Uyar · Cinius Yayınları · 202424 okunma