2024 228. kitabı
Selam millet Malum yeni manga okumaya başladım ve arayı soğutmadan bir başka serüvene geçiş yaptım. #manga gerçekten de romanlar arasında boğulduğumda rahatlatıcı bir mola kaynağı oldu bana. Üstelik çizimlere bakarken çok eğleniyorum Bu hikaye Jeju Adasında geçiyor Güney Kore'ye ait ada bu. Çok ilginç bir ada gerçekte ve araştırmanızı tavsiye ederim. Yıllar önce bir hikayem için uzun bir araştırma yapmıştım oradan biliyorum. Neyse konuya geçelim. Adayı koruduğuna inanılan, biraz korkunç görünümlü heykelcikler var. Cidden var eciş bücüş şeylerin nesinin koruduğuna inanıyorlar artık. Belli ki manga yazarı da fark etmiş olacak buradan hikaye çıkarmış. Hem de parabormalimsi fantastik polisiye türünde. Diğer yandan adaya ünlü bir holding sahibinin kızı gidiyor. Babişkosuyla atışmış, baba da onu cezalandırmak için bilmem bir şey okuluna öğretmen olarak görevlendirmiş. Torpilin gözü kör olsun, her yerde var. Neyse bizim kızı bir taksici alıyor yolda araba bozuluyor ve bilin bakalım taksici kim? Eciş bücüş yaratık çıkıyor. Eh ne yapacak, kızı katır kutur yiyecek. Ve tam o sırada haberlere konu olan seri katil esas oğlan çıkıp geliyor. Sanmayın kız korkak ve sanmayın kahraman çok erdemli. Biri paragöz diğeri de cazgır. Neyse yaratık yok ediliyor ama macera burada bitmiyor. Çünkü ada, eciş bücüşlerle dolu ve kızı ham yapmak istiyorlar. Valla çok severek okudum. Artık @sketch.artemis favlarım arasına girdi. Diğer mangama geçip keyfime bakacağım. Ama umarım devamları kısa zamanda hazırlanır. İki okuduğum manda da merak uyandırıcıydı. Manga severlere dehşet ve ibretle tavsiye edilir!
Ada - Cilt 1Youn In-Wan · Artemis Yayınları · 202420 okunma