Puan vermedi·400 syf.··Beğendi
···Okunma: 19 Aralık 2024 23:23 #deriustasivecayirkusu
#alıntı
Güzel karım. Sevimli bir şeytan, acımasız ama masum, davetkâr yüzüyle tezat oluşturan berrak gözlerinde buz gibi ölümcül bir ifade olan karım.
#kitapyorumu
Haftanın son günü #mahvedenasıklaruclemesi nin ikinci kitabı Deri Ustası ve Çayır Kuşu kitabının yorumuyla geldim. Bu seri benim için çok farklı bir okuma oluyor. Yazarın kurgusuna, farklı özellikleri olan karakterlerine bayılıyorum. Her kitap başka heyecan ve aksiyon demek benim için.
İlk kitaptan tanıdığımız Rowan'ın kardeşi Lachlan Kane yani Deri Ustası ve Sloane'ın en yakın kız arkadaşı Lark, Çayır Kuşu'nun hikayesini okuyoruz.Ikisinin tanışması ile başlıyor kitabımız ama ne tanışma
Lark, müzikle uğraşan güzel bir kadın olarak gözükse de intikamcı biridir. Kurbanlarını geçmişte yaşadığı olaydan dolayı ona göre belirliyor. Yine birini ortadan kaldırır fakat arkasının temizlenmesi gerekmektedir. İşte burada devreye Lachlan girer.
Lachlan, kiralık katil teminleyicisidir ve bu işten sıyrılmak istiyordur. Deri ustası olarak kendi atölyesinde çalışarak normal bir hayat yaşamak istese de patronu olan borcu yüzünden bu işten sıyrılamıyordu. Bir gece patrondan gelen iş üzerine temizliğe gider ve işler karışır.
Lark ve Lachlan bir yıl sonra karşılaştıklarında kim olduklarını anladıktan sonra o geceyle ilgili tartışırlar. Düğünden sonra nasılsa karşılaşmayız diye düşünürken Lark'ın ailesinin başına gelen tatsız olaylar onları bir araya getirir.
Lark, Lachlan'a evlilik teklifiyle gelir. Bunun sebebi çok sevdiği arkadaşının eşi Rowan ve onu ölüm tehlikesinden korumaktı. Ailesi peşlerinde olan katil için onlarıda listeye eklemişti. Anlaşmalı evlilik sayesinde çiftimiz birlikte yaşamaya başlar fakat bir arada oldukça aralarındaki çekim gün geçtikçe kendini belli etmeye başlar.
Lark ve Lachlan farklı karakterler ama birbirlerini çok güzel tamamladıklar bence. Özellikle Lachlan onun için çözüm yolları araması, her konuda yardımcı olmaya çalışması çok güzeldi. Lark'ın halasına bayıldım. Yine bir solukta okuduğum bir kitaptı ve bu seriyi çok seviyorum. Favorim hâlâ ilk kitap. Rowan ve Sloane çok daha çılgın bir çiftti Türü sevenlere gözüm kapalı öneriyorum. Üçüncü kitabı şimdiden merak ediyorum 🩵