2024 72. kitabı
Okunma: 22 Aralık 2024 12:45
Of okudum ama ne okudum? Bu yazarın Rahip kitabını okuduğumda su gibi akmıştı ama Tyler’ın kardeşi Sean aynı etkiyi yaratmadı. Keyif alarak okuyamadım yazarın bir sahneyi uzattıkça uzatması bu duruma etken olabilir. Tanrıya inanmayan Sean ve rahibe olacak Zenny’nin nasıl ilişki dinamikleri olacak diye başlarda çok heyecanlıydım. Kitapta hiç bir şey yok gibiydi sadece Sean’ın hep istediği hayatının aslında istemediği bir hayat olduğunu anladık ama her şey çok yüzeyseldi. Zenny’nin ağızından da birkaç bölüm okumak olay örgüsü daha iyi hale getirebilirdi. Başladığı anda sanki tek günü okuyormuşum gibi hissettirdi ayrıca Sean en yakın arkadaşımın kız kardeşiyle görüşüyorum diye kendini için için yerken, en yakın arkadaşının da kendisinin kardeşi ile birlikte olduğunu öğrendiğinde hiç bir şey yokmuş gibi tepki vermesini anlamadım. Tanrıya inanmayıp annesinin ölüm günü yaklaştıkça dualar etmeye başlamasıda oldu bitti gibi oldu. Kısaca her şey çok yüzeyseldi Zenny ve Sean’ın ilişkiside buna dahil. Eh işte… ortama bir kitap. Sean’ın ve ailesinin annesini son görüşlerinde yanında olmaları duygulandırıcıydı. Xoxo
SinnerSierra Simone · Bloom Books · 202210 okunma