"Sanmayın bir acı sizin içinizde, yanından geçtiğiniz, tanımadığınız insanların yürekleri mezar dolu. İçimizde, bizimle ölen acı,acıların en gerçeğidir. Zaman bir şeyi değiştirmez, ölenler geri gelmez. Şimdi herkes acısını alıp kalbindeki mezara bıraksın."
Herkese selam dostlarr
Bugün sizlere daha önce mor salkımlı sokak kitabı ile tanıştığım ve favori yazarlarım arasında yerini alan sevgili @payelll_ in kaleminden #gulsarmali ile geldimm...
Geldim ama nasıl geldim içim eridi sevgili yazarım bize biraz acı lütfen yürek kaldırmıyor bazı şeyleri
Ahhh Gülefşan güçlü kadın karakterimiz seviyorum yaa ben güçlü kadınları Vedat Çelebi bir kahinin lafına kanıp gül kokulunun gelmesini 6 yıl beklemek nedir arkadaş ve öyle sevmek ben bu sevgiyi Vedat'ta gördüm böyle güzel seven erkekler olsun hep Ama ,ama mor salkımlı sokak diyorum Poyraz diyorum benim favorimdir bunuda not düşeyim buraya @payelll_ 'cim.
Neyse çok konuştum sanırım
Gelin biraz konusundan bahsedelim...
Vedat Çelebi eski bir kabadayının torunu herkes onu mafya olarak bilirken o vatanı için çalışan geçmişte yaşadığı ihanet , acılarla dolu zorlu bir yaşamı olan ama buna rağmen kendinden emin güçlü biri bazı yerlerde Vedat'a kızsamda onu ve aşkını çok sevdim. Başlarda Yalçın'a da çok kızmıştım ama sonuna gelincede ayrı bir üzüldüm.
Gülefşan Dağlıca ailesi dağılmış ablasını töreye kurban vermiş töre yüzünden anne ve babasını da kaybetmiş aileden geriye sadece efşan ,ablasının küçük kızı Peri ve ablasının katili olan abisi Cengiz kalmış bütün bunlara rağmen ayakta kalmayı başaran güçlü bir kadın Efşan...
Efşan'nın tek isteği yeğeni Peri'yi bulup ona kavuşmak devlet korumasında olan perinin nerde olduğu bilinmez onu bulmak için efşan Vedat'tan yardım ister bundan sonra başlar bütün olaylar kitapta aşk, ihanet ,ihanet sandığımız ama arkasında nelerin gizli olduğunu bilmediğimiz olaylar varki hangi birini yazsam az kalır tâbi bunların yanı sıra güçlü aile bağları, dostluklar da çok güzeldi...Yan karakterlerin güzelliği yatsınamaz herbiri harikaydı. 380 sayfa 2 güne bitti varın gerisini siz düşünün buralar almıyor yazacaklarımı okuyun derim.