Herkese merhabaaa! :D
Dark Verse serisinin ikinci kitabı Azrail söz etmek istiyorum bugün sizlere.
İlk kitabın (Yırtıcı) sonunda Morana ve Tristan’ı zorlu bir seçim yaparken bırakmıştık. Bu kitapta ise seçimlerinin sonuçlarını ve getirilerini görüyoruz. Geri dönüşü olmayan bir yola giren ikili için içinde bulundukları karanlık dünya artık çok daha tehlikeli ve korkutucudur ama hiçbiri birbirleriyle keşfetmeye başladıkları duygular kadar zorlayıcı değildir. Morana, Tristan’ın iç dünyasını keşfetmek ve yaralarını sarmak için çabalarken, bir yandan da artık bir ağabey gibi gördüğü Dante’nin de desteğiyle yeraltı dünyasının en karanlık sırlarını açığa çıkarmaya ve kaybolan kızlarla ilgili gizemi çözmeye kararlıdır. Bu noktada Azrail denen gizemli birinden gelen ipuçları ise işleri daha da karmaşık bir hale getirir.
Bu kitapta daha olgun ve güçlü bir Morana vardı sanki. Özellikle Tristan’a karşı çok güçlü ve mücadeleciydi. Tristan ise yine çok sessizdi ve ne hissettiğini anlamak biraz güçtü ama elinden geleni yaptığı belliydi ve cidden bazı anlarda şaşırtıcı derecede tatlıydı. :) Karakterler çok iyi olsa da hikaye biraz yavaş ilerliyordu ilk kitaba göre. Çok uzun süre karakterlerin iç dünyasını ve gel-gitli ilişkilerini okudum. Asıl merak uyandırıcı ve heyecan verici kısımlara çok az yer verilmişti haliyle. Hatta hiç verilmemiş desem yeridir. Her yeri smut kasımlar doldurmuştu çünkü. :\ Yırtıcı’da kitabın içeriği daha ön plandayken bu kitapta smut kısımların sakız gibi uzatılıp asıl önemli ve çarpıcı olan kısımların oldu bittiye getirilmesi üzdü doğrusu. :( Yine de tüm bunlar kitabı sevmeme engel değil. Nedenini bilmiyorum ama bu seriyi cidden çok seviyorum. Üçüncü kitapta Dante ve Amara’yı okuyacakmışız ve bu beni çok heyecanlandırıyor. Bu kitapta bambaşka ve âşık olunası bir Dante vardı çünküüü. Amara ve ikili arasında yaşananlar ise tam bir gizemdi. O yüzden bir an önce üçüncü kitaba kavuşmak istiyorum.
• Seri
• Huysuz & Gün ışığı