2024 210. kitabı
Okunma: 22 Aralık 2024 19:04
Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere Veysel Dağ ve Oktay Çakan kaleminden Nous adlı kitabı tanıtmak istiyorum. Ali Sadi Laçin doğduktan sonra annesini seneler sonra ise trafik kazasında babasını kaybediyor. Ali Sadi babasını kaybettikten sonra hepten yaşama arzusunu yitiriyor. Ali Sadi babasını kaybettiği sırada kendisiyle benzer olayı yaşayan Deniz ile birbirlerine destek olup bu süreci atlatmaya çalışıyorlar iken Ali Sadi ve Deniz arasında güzel giden bir birliktelik yaşanmaya başlanıyor ama güzel giden o birliktelik bir süre sonra Deniz Ali Sadi'yi terk ederek bitiyor. Sevdiklerinin ölümü ve çok sevdiği kız arkadaşı Deniz tarafından terk edilen Ali Sadi iç sesinin isteği ile psikolojik bir destek almaya karar veriyor. Kitabımızın devamında Ali Sadi'nin psikolog Eylül Alpman'a seans sırasında neler anlattığını ve Ali Sadi'nin babasının ölümünün sadece trafik kazasınından ötürü olmadığını düşünerek o güne dair yaşanılanları öğrenmek için birçok şehire gidip tanımadığı insanlar ile görüştüğü zamanlarda yaşanılanlar gibi birçok olayı okuyoruz bu kitabın içerisinde. Ali Sadi'nin onca yaşadığı talihsizliklere üzüldüm ama yinede yılmayıp hayata karşı dik durmaya çalışmasını takdir eder iken Deniz karakterinin Ali Sadi karakterini terk etmesine sinir olur iken sonrasında neden terk edince öğrenince gözlerim doldu. Kesinlikle herkesin okuması gereken etkileyici bir kitaptı.
NousVeysel Dağ · Bilgi Ağacı Yayınları · 202437 okunma