Puan vermedi·300 syf.····Okunma: 20 Aralık 2024 00:00 Azazel // Gencay Çelik // Gençel Yayınevi
Yazarımızın son kitabıyla geldim.Bu kitapta önceki kitaplarında dediğim gibi akıcı ve çabuk bitti.Ama kitabı okurken bazı yerlerde gerildigim yerler oldun diye mi soruyorsunuz bence okuyup sizde merakınızı giderin derim.Okumanızı öneririm.
Salih cezaevinde infaz koruma memurudur.Bir gün cezaevinde intihar eden bir hükümlünün hastaneye giderken söylediklerini kafası karışır Bu arada güzel giden bir evliliği var.Fakat bir gece telefonuna gelen bir mesaj yüzünde eşi Ayşe ile sorunlar yaşamaya başlar.Her ikisi de bu numarayı arasalar da bir türlü ulaşamazlar.Bir süre sonra Ayşe'nin artan kıskançlıkları Salih ile aralarının bozulmaya başlamasına neden olur Salih artık dayanamaz ve evden ayrılır.Lojmanda yaşayan bir arkadaşının yanında yaşamaya başlar.Ayşe buna dayanamaz ve evliliğinin devam etmesi için ve eşinin eve dönmesi için hocalara gitmeye başlar.Ama bilmediği bu hocalarının birer sahtekar olmasıydı.Bu arada Salih'in başına tuhaf olaylar gelmeye başlar.Yaşadığı bazı olaylar olurken Salih bunları hatırlamaz.Hatta arkadaşının hayatına sebep olur.Alper'in ölümünü hatırlamaması yüzünden bundan korkar ve kaçmaya başlar.Daha sonra artık her şey onun için kötü değişmeye başlar.Salih başından geçen olayların ne olduğunu araştırmaya başladığında farklı farklı şeyler çıkar.
Kendisinin bunları yaşamasının nedenlerini öğrenince olaylar daha da farklılaşır.Çünkü bu olayların yaşamasına sebep olan en yakın en güvendiği sevdiği iki kişinin yüzünden olmaya başlamıştır.Yaşadığı bu kadar olaylarda tuhaf sesler duymaya ve gerip şeyler görmeye başlamıştır.Çok geçmeden Salih polisler tarafından tutuklanır ve cezaevine gönderilir.Cezaevinde de olaylar devam eder.Salih artık tamamen değişmiştir.çok farklı bir insan olmuştur.Yardımsever,kalbi temiz sevilen Salih gitmistir.Gününün çoğunu kendi ile konuşmaya konuşarak geçirmeye başlamıştır.
Salih kimin sesini duyup konuşuyor?Salih'e bunu kimler yaptı?
Alper aslında kimindir?
Salih nasıl durumdadır?
Azazel kimdir?
Salih kimleri görüyor ve konuşuyor?
@gencelyayinevi
@haimeli123