2023
Gençel Yayınevi

AZAZEL Herkese Merhabalar...
Puan vermedi·300 syf.·
2024 32. kitabı
Bu kitap da hapishanede geçmekle birlikte konu olarak yazarın diğer kitaplarından biraz farklı idi. Salih hapishanede bir gardiyandır.Telefonuna gelen bir mesaj eşi Ayşe'nin kıskançlığına neden olur. Bu durum da Salih'i sıkmıştır ve Eşinden boşanmak istemektedir İşte ne olduysa bu olaylardan sonra başlamıştır. Acaba olanların sebebi başvurduğu sahte hocalar mi, yaptırdığını sandığı büyüler midir? Salih neden böyle birden değişmeye başlamıştır ve garip davranışlar sergilemektedir? Ayse ile Salih'i akıbeti ne olacaktır? Heyecanla okumacak bir kitap.Yazarımızın emeğine sağlık.
2024 14. kitabı
Okunma: 20 Aralık 2024 00:00
Azazel // Gencay Çelik // Gençel Yayınevi Yazarımızın son kitabıyla geldim.Bu kitapta önceki kitaplarında dediğim gibi akıcı ve çabuk bitti.Ama kitabı okurken bazı yerlerde gerildigim yerler oldun
Azazel
Puan vermedi
Azazel İblis'in melek olduğu zamanki adıdır. Onu reddetmeden ve cennetten düşmeden önce, Allah'a yakın "Karûblar"dan biriydi. Melekler Adem'le tanışırlar ve daha az da olsa
2024 102. kitabı
Merhaba kitap severler; Yazarın okuduğum 3.kitabı olup, hızlı geçişlerle birbirini takip eden olay örgüsü dışında merakla daha neler olucak diye okudum. Bu eserde de bölüm araları yoktı. Umarım yeni baskı da olur diye umut ediyorum. Kitabımıza gelicek olursak, büyünün insanlar üzerinde etkisi ve hicap olan bir aile ve çevresi... Yapanında yaptıranında yeri yoktur. Salih, bir ceza evinde gardiyanlık yapar. Evliliğinde sorunlar yaşayıp daha fazla eşi Ayşe'nin kıskançlığına tahamül edemez ve yakın arkadaşıyla birlikte kalmaya başlar. Salih'in son zamanlarda yorgun bitkin halleri kendi dışında da gözle fark edilmeye başlar. Arkadaşı Alper, gereken uyarıyı yapar ve Salih için endişelenir. Ayşe ise Salih'in aldattığına o kadar inanır ki, sırf yuvasına geri dönsün diye büyücülere giderek umut bel bağlar. Ayşe dışarıdan bakıldığında konumu gerek işi iyi olsa da şarlatanların eline düşmekten kendini kurtaramaz. Salih'in durumu gittikçe çıkılmaz bir hal almaya başlar. Ruhani şeyler üç harfliler görmeye başlar. Ceza evinde musallat olan Azazel sıradıyla herkese işini gördürmeyi amaçlayıp, seçilmiş kişilerle bağ kurarak kurbanlarını kanlı bir ölüme götürme döngüsü nasıl devam edicek? Kitap , ve sevgiyle kalın... #Azazel @gencelyayinevi Selda AkbalSelda Akbal Vuslat tekiVuslat teki #vuslatınkitapkurtlari #fundaileheryerdeoku #heryerdeoku#etamin #fyp#kitapoku #reklam#değil #benimkütüphanem #benimseçkilerim
2025 130. kitabı
Okunma: 08 Ağustos 2025 18:01
Merhaba Değerli Kitapseverler! Bugün sizlere Gencay Çelik'in kaleminden çıkan "Azazel" adlı kitabı tanıtmak istiyorum. Salih, 28 yaşında bir infaz koruma memuru, nam-ı diğer gardiyan. Evliliğinden önce birkaç ilişkisi olsa da hiçbirini evlilik aşamasına taşıyamıyor. Sonrasında Salih arkadaşlarının aracılığıyla Ayşe ile tanışıp evleniyor. Ayşe de 28 yaşında, özel bir şirkette muhasebe personeli olarak çalışıyor. Ancak bir gün, Salih'in telefonuna tanınmayan bir numaradan gelen "Özledim" mesajı ve Ayşe'nin giderek artan kıskançlıkları, evliliklerini bitme noktasına getiriyor. Bu süreçte Salih, lojmanda yaşayan arkadaşı Alper'in yanına taşınıyor. Ayşe, evliliğini kurtarmak isterken, tanımadığı sahtekâr kişilere büyü yaptırıyor. Ne var ki bu büyüler, Salih'in "üç harflileri" görmeye başlamasına ve çevresindeki birçok insana zarar vermesine yol açıyor. Bu zarar görenlerden biri olan arkadaşı Alper'in ölümüne bile sebep oluyor. Kitabın devamında, Salih'in Alper'i öldürmek dâhil olmak üzere işlediği suçlar nedeniyle çeşitli şehirlerin cezaevlerinde tutuklu kaldığı dönemde yaşadıklarını, tanıştığı insanlarla kurduğu diyalogları okuyoruz. Korku, gerilim ve polisiye türlerini içeren harika bir kitaptı. Salih'in başına gelenlere gerçekten çok üzüldüm. Dipnot: Sakın bu kitabı gece okumayın! :) Yazarımızın kalemine sağlık, okuyucusu bol olsun.
2024 85. kitabı
298 sf. #azazel /85/ @gencelyayınevi
2024 9. kitabı
Okunma: 13 Aralık 2024 02:06
“Sen bana sabır ver Allah’ım. Ben özgürlüğümü kaybettim ama bunlar insanlığını kaybetmiş!” Selamlar herkese . Yine koğuş hikayeleriyle dolu bir Gencay Çelik klasiğiyle, Azazel ile geldim. Ancak
Azazel
·300 syf.·
2025 1. kitabı
Yazarımızın Ataman ve Ulubey' den sonra okuduğum 3. Kitabı Azazel ... diğer kitaplar gibi yine sürükleyici bir senaryo , mükemmel bir anlatım .. Tam bir film tadında heycanla ,merakla okudugum kitaplardan biri ... Öncelikle kitabın ismi ilk ben de ilgi uyandırdı ve anlamı ilk başta kötü bişeyleri çağrıştırıyor. Azazel günahkar bir melek , şeytan , kendisine şeytan ve ya kötü ruh gönderilen kişi , bir diğer anlamı ise Tanrının en sevdiği ... Kitabımızın baş kahramanı Gardiyan Salih ... eşiyle boşanma aşamasındadır . Fakat eşi onu kendisine yeniden bağlamak için büyücü hocalara muska,büyü yaptırır. Salih'in psikolojik sorunlari vardır . Durduk yerde garip sesler duyar, halüsunasyonlar görür . Uykusunda hic huzurlu degildir . Iç dunyası cok karisik . Psikologa gider, cesitli tedaviler gorur fakat malesef yine de bu illetten kurtulamaz . Sonrasında kendisine garip varliklarin musallat oldugunu farkeder ve bunu eşinin yaptirdigi büyülerle alakali olabilecegini dusunur . Fakat yine de her yolu denediyse de işin icinden cikamaz . Cevresindeki insanlara zarar vermeye baslar . Suclara karisir ve hapse düşer . Orda da olaylar devam eder ve hücreye kapatılır . Artık iyice bir cikmazin icine girmistir . Icindeki ses ona akilalmaz seyler yaptirmaya zorlar . Sonunu merak ediyorsaniz bu kitabi mutlaka okumalisiniz . Yazarimizin yüreğine , kalemine sağlık Gencay ÇELİKGencay ÇELİK #gencelyayinevi
2024 108. kitabı
"CESARETİN VARSA KARANLIĞIN ARDINA BAK... AMA UNUTMA, ÖĞRENDİĞİN GERÇEKLERDEN GERİ DÖNÜŞ YOK!" . . Yakarsa bu dünyayı garipler değil, cinliler yakar... . . Merhabalar sevgili kitap dostlarım... Ne yalan söyleyeyim okurken tırstığım ama elimden bırakamadığım bir kitaptan bahsetmek istiyorum bugün sizlere... Salih için , bir gardiyanın çöküşünün hikâyesi de diyebiliriz, Cinli Gardiyan da diyebiliriz... Karar sizin elbette... Gardiyan, Salih Zeki Altun ile tanışmak için hazırsanız başlıyoruz . . Salih, 1 No'lu L tipi ceza evinde Gardiyan olarak görev yapıyordu. Yakın zamanda Ayşe ile aşk dolu bir evlilikleri olmuştu ama mutlulukları Salih'in telefonuna düşen bir mesaj ile yıkımın eşiğine gelmişti. Ayşe, kontrolsüzce kıskanıyor, Salih ise çözümü evden ayrılıp boşanma davası açmakta buluyordu.. Ama Ayşe kararlıydı... Salih kendisine dönsün diye büyü yaptıracak kadar kararlı ve hastalıklı bir şekilde sevdalıydı... . . Büyü sonrası ne mi oldu peki? Salih, Alper, Ayşe ve Emine'yi dönülmez bir yolun başına getiren olaylar silsilesinin startı verildi... Altüst olan hayatlar, ölümler, kaçmalar, kovalamacalar, kandan göller, ölüler ve daha pek çok felâket adım adım yaklaşıyordu... Peki , kaçınılmaz sondan kurtuluş var mıydı? Aradığımız cevaplar ve fazlası eserimizde der hepinize şimdiden keyifli okumalar dilerim. Kitapla Kalın Ha bu arada, üç harflilere fazla bulaşmayın. Benden söylemesi