Bu serinin ilk iki kitabı ülkemizde çevrildi ve ben ikisini de çok sevmiştim ama kitapta en çok merak ettiğim kesinlikle Shy'ın hikayesiydi. En son kitabın onun hikayesi olduğunu öğrenince basılmasını beklemeden okumaya karar verdim. Öncelikle Shy ve Ramsey'e bayıldım, aşık oldum. Özellikle travmalı hayvanlar için yaptıkları... Aynı zamanda ikisinin de çok yaralarla dolu olması :( Yine de birbirlerine o kadar güzel bağlandılar ki kitap benim için kesinlikle 10/10 gidiyordu.
Ta ki bazı olaylar tekrarlanıp beni boğana kadar. Spoiler vermek istemiyorum ama bu kadar olaya gerek var mıydı gerçekten? Ya sondaki olay ya da aralardaki olaylar olsa yeterliydi. Zaten travmalı iki karakterin gelişimini okumaya çalışırken bu olaylar silsilesi bir okuyucu olarak beni boğdu.
Ama yine de Shy ve Ramsey'den bir an bile sıkılmadım. Mükemmel kalpleri, merhametleri, o iki yaralı çocuk için yaptıkları... Çok güzeldi :(