Henry <3
2024 267. kitabı
Okunma: 24 Aralık 2024 19:49
* Sanki hayatımdan gelip geçmiş herkes bir şekilde öncelikler listemde benim üzerimdeki yerini almış ve hayatımı bu hâle getirmişti. * Bekâr, tek bir arkadaşı ya da hobisi olmayan, bir hokey oyuncusuna ideal sevgili olmak üzere hazırlanmış kusursuz bir ders programına sahip ama artık bu boşlukları dolduracak hiçbir meşgalesi kalmamış bir kız. * Arkadaşlıktan aşka temalı bir kitaptı. Dili, anlatımı gayet iyiydi. İkisinin arasındaki enerjiyi de sevdim.(Henry bu ay ki bebeğim sensin.) Halle, öz saygısını yitirmiş, kendinden ziyâde ailesini ve sevdiklerini ön plana koyan biriydi. Henry ise, hokey takımının kaptanı olarak bu konuda ne yapacağını bilemiyordu. (Başarısız olmaya tahammül edemeyen tiplerdendi.)İkisinin tanışması ve arkadaşlıklarının aşka evrilmesi hoşuma gitti. Ama (evet bir ama var üzgünüm.) yani bir noktadan sonra sen benim en iyi arkadaşımsın lafı biraz saçma geldi.(hele bir kısımda öyle sinir ettiler ki beni...) Neyse ki bu sefer hiçbir karakterden nefret etmedim. Halle baya mantıklı ve planlı olmasına benden beş yıldız gelir. (Eski erkek arkadaş mevzusundan bahsetmek bile istemiyorum. Toksik herifin tekiydi.) Bir diğer konu ise sayfa sayısıydı(evet buna da taktım.) üç yüz küsür sayfada bitebilecek bir kitabı uzatmak anlamsızdı. Zaten pek olayı yoktu. Normal sakin ilerliyordu. Yukarıda belirttiğim kısımlar dışında gayet iyiydi. Okunur.
DaydreamHannah Grace · Olimpos Yayınları · 2024432 okunma