2024 17. kitabı
Okunma: 22 Aralık 2024 00:00
Bir seriyi daha bitirmenin mutluluğu ile seri ile alakalı son yorumunu paylaşıyorum. Geneline bakıldığında çok büyülü, alışılmışın aksine farklı şeylerle bezenmiş güzel bir seri diyebiliriz. Fakat Finale kitabı ile benim aklımda olması gerekenden daha fazla soru işareti kaldı. Spoiler paylaşmamaya özen göstererek Scarlett ve Donatella’nın annesi ile alakalı cevaplanmamış bazı sorular var. Legend gibi başrolün akıbeti tam olarak nasıl oldu mesela? Ortada büyük aşklar var fakat biz bunlardan birinin detayına asla ulaşamıyoruz. Ben bu yüzden final kitabını yetersiz buldum. Ama genel olarak serinin tamamı birbirleriyle çok uyumlu ve güzeldi. Serinin en güzel yanı orijinal fikirlerin ve her şeyin bir rolünün olmasıydı bana göre. Scarlett’in elbisesi, Donatella’nın yüzüğü, Hülya Anahtarı gibi çok hoş detaylara sahipti. Jacks’in diğer mirelerden çok ortada olmasını da biraz sevdim, biraz sevmedim. Zaten bir kitapta çok fazla rolü vardı, final kitabında da bu kadar kafa karıştırmasına gerek var mıydı acaba? Belki de Kırık Bir Kalp serisini okuduktan sonra bu konuda fikrim değişir. Caraval - Legend - Finale üçlüsüne genel puanım 4/5
FinaleStephanie Garber · Dex Kitap · 20211,025 okunma
Merhaba kırık bir kalp serisini okudunuz mu bir de bu üçüncü kitapta jacks karakterinin sahneleri var mı