“Senden korkmuyorum. Bana hissettirdiklerinden korkuyorum."
Herkese selamlar Bugun size uzun zamandır okumayı bekledigim ve fırsat bulur bulmaz hemen okudugum #ömürboyubenimsin kitabinin yorumu ile geldim. #historical türünde okumaya bayılıyorum ama herkesten de okunmuyor. @jennifer_royce bu alanda en iyilerimdendir. Bu serisini de yillar evvel platformda okumuştum ama şimdi kitap formunda okumanin keyfi bir başka güzel oldu. Düzenlemeleri ile harika bir giriş kitabı olmuş, bayıldım. Umarım kısa süre içinde David'in kitabini da okurum. (İkinci kitap ya David'di ya da Leo'ydu ama sanki David olacak gibi aklımda kalmış)
#yakışıklıdüklercemiyeti adından mütevellit tam bir hayali karnavaldi. Bu kahramanlarin ozel ve gizli bir gorevi var aslinda ama sanki toplama kampi gibilerdi. Ay hangisi favorin deseniz ayırt edemem cunku hepsini öyle bir anlatmış ki yazar belli ki çekirge misali her birine atlayip, düşecegim Şimdilik bu aralar Alex'teyim ama Aman efendim onlar nasıl güzel laflar, nasil kur yapmalardi öyle. Benim bile gerdan kırasım geldi yalnız öyle bir çetrefilli hatuna denk geldi ki Alex anasından emdiği süt burnundan geldi resmen. Ama yine de helal olsun ben seninle evleneceğim dedi ve yaptı. Ailesinin durumu, statü eksikligi veya görgüsüz olmasini umursamadı kızı Düşes yaptı. Böyle kral hareketlerin kolesiyizAyyy bir de çok güzel sevdi beAlyssa'nin güçlü dimdik ayakta duran ve o dönemde dahi kadınların korunmasına yönelik davranışlarda bulunmasını ise çok takdir ettim. Kitap herseyi ile benim için epey iyiydi. Yetiskin icerikliydi hem de bayağı da iyi kaleme alınmıştı bu kısımlar ve asla kitabin önüne geçmedi. Bu nedenle Yetiskin tüm okuyuculara ve bu türü seven herkese sonuna kadar önerimdir. #okuyunokutun
Alex ve en yakın arkadaşı Brendan av için gittikleri köyde gezerlerken Alex atını kaybeder ve yaya olarak koy meydanına ulaşmaya çalışır. O sırada kızıl saçlı bir atlı nerdeyse onu ezecektir. Sinirle geldigi handa odasına çekildiği sırada ise o kızıl sacliyi odasını temizlerken görür. Sonrasında hayatı değişir
#k:449238je Jennifer Royce