2024 35. kitabı
Okunma: 24 Aralık 2024 23:59
Ülkemizin başarılı polisiye yazarlarından Ahmet Ümit'in ünlü kahramanı Başkomser Nevzat'ın Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkan son macerası #k:457748. Yırtıcı Kuşlar Zamanı'nda Başkomser Nevzat, önceki eserlerden tanıdığımız yardımcıları Komiser Ali ve Krimonolog Zeynep ile buldukları bir iskelet ile yeni bir maceraya başlıyorlar. Bu macerada Ahmet Ümit, günümüz Türkiye'sinin portresini o kadar güzel ele almış ki okurken hiçbir şeyi yadırgamıyorsunuz. Yozlaşan insan ilişkileri, uyuşturucu tacirleri, uluslararası suç şebekeleri, faili meçhul cinayetler, ekonomik bozulmayla birlikte para kazanma hırsının getirmiş olduğu ahlaki çöküş, kurum ve kuruluşlardaki liyakatsizlikler ve hatta mafya denilen olgunun bile artık günümüzde eski etkisinin olmaması. Kısacası toplumsal sorun olarak nitelediğimiz ne varsa hepsi bu kitapta var. Kitapseverlerin mutlaka okuması gereken bir eser. Ahmet Ümit eserlerini ve Başkomser Nevzat maceralarını da takip ediyorsanız mutlaka okumalısınız. Kalemine sağlık Ahmet Ümit! Son bir ekleme yaparak bitirmek istiyorum. Kitabın başından sonuna kadar yağmur yağıyor bilginiz olsun.
Yırtıcı Kuşlar ZamanıAhmet Ümit · Yapı Kredi Yayınları · 202413,2bin okunma