Ben bu kitabı aşırı beğendim arkadaşlar. Kitabın tasarımı zaten beni içerisine çeken en önemli detaydı. Ama en önemlisi kitabın içerisinde kayboldum desem yeridir. Son günlerde hiç bu kadar eğlenerek okuduğum bir kitap olmamıştı. Karakterler beni çıldırttı resmen çok tatlılardııııı.
Jennier W. Andre New York’ta yaşayan bir astrologdur. Radyo proğramları ile adını duyurmuştur bunun yanında bir web sayfası vardır. Aynı zaman da üzerine çalıştığı bir kitabı da var. Ve kendisi tam bir çılgın! Hayatı tamamen astrolojiye göre ilerliyor. Bilirsiniz yıldız uyumları olmazsa olmaaaaaz! Harika karakterinin ardında travmatik aile geçmişi de var. Annesi ve babası ayrıldığında abisi ve kendisi çok küçük bir yaştaydı. Ama babasıyla harika bir uyum yakalamışlardı onun vefatından sonra da abisi Zack ile kalmışlardı.
Mark Thomson, bu adama bayıldım desem az kalır. Kendisi Amerikan futbolunda adını duyurmuş başarıdan başarıya imza atmıştır. Ama üç yıl önce geçirmiş olduğu talihsiz bir kaza onu hiç beklemediği bir hayatın içerisine çekmiştir. Futbolu bırakmıştı ama sporu bırakmamıştı. Şimdi ise Mark spor haberleri köşesinin en iyi, en sert ve en acımasız futbol eleştirmenlerinden birisidir.
Bir gün Jennifer radyo proğramında ilişkiler hakkında yorum yaparken Mark’ın arkadaşlarından Melaniee Jennifer’ı arayıp ilişkisi hakkın da yorum almak ister. Jennifer yıldızlarının uyuşmadığını ve o uyumu asla yakalamayacaklarını söyleyerek onları bir ayrılma evresine sürükler. Mark ise arkadaşları Melaniee ve Drew’in ayrılmasının bu kadın olduğunu düşünür ve bu saçmalığa devam etmemesi adına radyo proğramını arar ve Jennifer’ı pervasızca eleştirir. Jennifer ve Mark atışmalarına devam derken dinleyicilerin bu olay çok hoşuna gider ve radyo proğramına daha çok ilgi toplanılır. Ama ikisinin de planlarında olmayan bir şey olur bu atışmalar onları etkiler. Ama Jennifer bir yıldız uyumları olmadığını çok iyi bilir. Bu ikisi birbirlerini tanımadan atışmalarına devam ederken bir anda hayatlarının odak noktası haline gelecekler. Mark’ın korumacı tavırları farkına olmadan Jennifer’a yardımcı olması… Jennifer için de işler farksız değil bu hiç görmediği tanımadığı gizemli adamın sohbetinden ve sesinden etkilenmesi onu tanımak istemesine neden olurken bir taraftan da istememektedir. Peki bu ikiliyi nasıl bir ilişki bekliyor dersiniz ?