2017 53. kitabı
Okunma: 28 Kasım 2017 00:00
#kitapyorum #okumayacesaretinvarmı129 #cemşahin Deniz komiser yine harika iş çıkarmış. Parkta bulunan bir erkek cesedi ile başladı herşey acaba bu bir cinayet mi yoksa sıradan ölümmüydü. Bir ihbar sonucu lay yerine gelen ekipler ilginç olaylarla karşılaştı. Baştan ailesinden şüphelenilen ceseti kim neden öldürmüş olabilir? Olay yerinde bulunan delil neydi? Fakat aynı gün bir de aynı yerde vahşice öldürülmüş kadın cesedi bulunması kafaları karıştırdı. Eve bile gitmeden gece gündüz ekipleri ile araştırma yapan Deniz komiser şaşkındı. Acaba bu cesetlerin ortak noktası varmıydı? Deniz komiser cesetlerin katillerini ararken bir okul yurdunun tecavüz olayı ile karşılaştı. Kız çocuklarını okuma bahanesi ile yurtlara alıp başlarına neler geldiğini öğrendi. Peki tüm olayların cesetler ile ne ilgisi var? Okurken yaşadığım doğrudur içim titredi hatta durup büyük bir soluk attım arada. Yaşananlar gerçeği yansıtmış olabilir dediğim oldu. Ama sonu yarım kalmış hocam devamını kısa sürede bekliyorum Cem Şahin hocam..
129Cem Şahin · Kerasus Yayınevi · 201766 okunma
Çok teşekkür ederim.