2024 106. kitabı
Okunma: 18 Aralık 2024 23:19
Huzurlu günleriniz olsun... Bugün sizlere; yazar Ruby Dixon'un yazmış olduğu, @dexpub bünyesinde çıkan "Barbar Uzaylı" kitabının yorumu ile geldim... Sıkışıp kalmıştı... Bu topraklara sadece buz hâkimdi... Liz, uzaylı adamlardan gelen yardımlarla kaçırılmış kızların bir nebze iyi durumda olduklarını görmüştü... Khui, bu ortamlarda ayakta kalabilmek, yaşayabilmek için en zaruri ihtiyaçtı... Lakin Khui, aynı zamanda Liz için farklı bir hayatı -ve beklemediği bir hayatı- sunmasında da önemli bir rol oynayacaktı... Raahosh Khui'sinin yanlış bir seçim yaptığından emindi ama hep beklediği şey artık gerçekleşmişti... Çektiği acılar ve uzun süren yalnızlıktan sonra artık bir eşi vardı... Lakin bu kadar inatçı bir kıza durumları anlatıp nasıl ailesini kuracaktı?.. Hele kızı da kendi mağarasına kaçırmışken... Babasının kaderini yaşaması an meselesi iken kabilesi yana yakıla kendisini ve Liz'i aramaktaydı... Lakin güçlüydü, inatçıydı... Tıpkı sonrasında öğreneceği eşi Liz gibi... Buz gezegeni yeni bir çifti karşılarken kabile için ise zorlu günler kapıdaydı... Raahosh kaderine mahkum edilirken Liz için ise zorlu seçimler verme zamanı yaklaşmıştı... Peki sonrasında neler olacaktı?.. İlerleyen sayfalarda bu soruya yanıt bulacaksınız... Serinin uzay - romantizm tarzını gerçekten seviyorum, özellikle ilk kitabın başarılı bir başlangıcının olduğunu düşünüyorum lakin Barbar Uzaylı da ilk kitaptaki o etkiyi alamadım, hatta kızdığım birçok nokta oldu... İlk kitap kadar başarılı olduğunu düşünmesem de sonları, özellikle ek bölümlerinin istediğim o etkiyi bir nebze olduğunu verdiğini söyleyebilirim... Liz'in avcı ruhunun Georgia'dan daha güçlü karakter izlenimini vermesini sevdim... Umarım üçüncü kitapta istediğim o etkiyi daha çok hissederim... Yetişkin içeriklerinden dolayısıyla yetişkin okurlar için olduğunu da belirtmek isterim .. Teşekkürler #kitap #kitapönerisi #book #bookstagram #bookstagrammer #bookstagramturkey
2024 Okuma Raporları
Barbar UzaylıRuby Dixon · Dex Kitap · 2024304 okunma