2024 11. kitabı
Okunma: 19 Aralık 2024 01:51
Hayatta da sol yanımız hep değerli oldu. Çünkü insan solundan sever, solundan eksilirdi. #SolAçık #AkerKartal Kitabın isminin 3.Bölümde neden Sol Açık olduğunu anlıyorsunuz. (: Birazcık üzüldüm o satırları okurken.Bazen birine o kadar değer vermek,soluna aitmiş gibi hissetmek doğru mu bilmiyorum çünkü bunu sorgulatanlarda solumuza aldıklarımız aslında ne kadar acı. Konuya soldan başlamışken 2017 yılında yazdığım sözü ekleyip kitaba devam etmek istiyorum. “Solumdan çıksan da soluğu yanımda alsan.” #gezginmaviss Kitap 3 bölümden oluşuyor. Bölüm 1- #GeceyeSesleniş Bölüm 2- #HataDair Bölüm 3- #KelamdanKalemeDökülenler Kitabın her sayfası 72 farklı şehirde yazılmış ve yazara 2017 yılında sarı laciverte boyadığı çam kozalağını hediye eden kalbi yumuşacık bir kız çocuğuna yani Rojda’ya ithaf edilmiş. ‘Geceye seslenirken’ anahtarı yıllarca bulunamayan bir günlüğü okuyor gibi hissettirdi.Hatta hangi sayfa hangi şehirde yazıldı merak ettim.Satırılarını çizdiğim o ilk sayfa ise; - Hoşgeldin yüreğime satırlarıma… Ortalık biraz dağınık kusura bakma gidenler ortalığı toplamadı Benim de toplamaya zamanım olmadı. - Ve okura bırakılan o boş sayfalar..Eğer yazmayı seviyorsanız yazar ile okuyucunun ortak bir kitabı oluyor aslında. Son 2 bölümde romanın ilk kahramanı ile tanışıyorsunuz (: Akın ve diğerleri… Farklı isimler olsa da ortak hikayeler mi ne dersiniz? Ve hiç geçmeyecek o kırgınlıklar… Bir ömre sığmayacak duygular elbette tek kitaba sığmazdı. İkinci kitabın yola çıkma ihtimalini de yazar ifade ediyor peki siz nasıl buldunuz ¿ #okudumbitti #gezginmaviss #kitap #öneri #sol #yanımız #hep #eksik #retroyayıncılık #roman
Sol AçıkAker Kartal · Retro Yayıncılık · 202445 okunma