Ölünce beni kim yıkayacak?
2025 1. kitabı
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Nasıl yorumlayayım ki? Bismillahirrahmanirrahim diyip başlayayım iyisi mi! Bu eseri okuduğum şu zaman diliminde hissettirdiklerini tarif edecek kelime var mı bilmiyorum da lisanı hal ile anlatacak olursam derim ki 2024 yılının şu son ayı ve şu son günlerinde, bir hafta olmuş bir dijital platformda Gassal adında bir dizi çıkmış ve siz Sezgin Kaymaz dan Kün kitabını okuyorsunuz… Muzaffer hoca gibi demek istiyorum ki sebepsiz değildi bu okuduğum eser. Bu izlediğim dizi… Bu bir yılın daha sonu yani 2024 ün ölümü… Yaw arkadaş anlayın işte çok etkilendim. Bir solukta bitirdim. Ben Sezgin beyin diğer yazarlardan farklı bir dünyası olduğunu, başka şeyler anlatarak bizleri farklı bir farkındalığa davet ettiğine inanıyorum. Örneğin eserde inanç çatışması vardı ama nasıl güzel anlatmış! Rüyaların gerçekleşme durumu vardı sanki ben görüyorum öyle gerçekçi hissediyorum. İnsanoğlunun doyumsuzluğu, gafleti esere süper bir şekilde işlenmiş. Yazar öyle kalabalık bir kadro ile başlamış ki esere, herkes görevini yapıp sahneden çekiliyor ama kimse boş değil öyle bir kişi topluluğu… Arkadaş neyin kafası bu? Bana da öğretin ne değişik olayları ne garip şeyleri bulup yazıyorsunuz? Nasıl buluyorsunuz? Valla hayret! Merhamet, inanç, sevgi,saygı, güven, dostluk ve yanında zülüm, aç gözlülük, şiddet, gaflet, duygusuzluk, vurdumduymazlık ve daha bir sürü duyguyu işleyen yazarımıza teşekkür ediyorum. Herkesi Sezgin Kaymaz okumaya davet ediyorum! Sezgin Kaymaz
1000 Kitap
KünSezgin Kaymaz · İletişim Yayınları · 20141,741 okunma