·254 syf.····Okunma: 11 Kasım 2024 23:00 Hayatımda bu kadar toksik bir kitap okumadım. Ne zaman tamam şimdi kız hayatını düzene sokacak ve bizde rahatlayacağız desem yanılıyorum. Eyşan kendi sonunu getirmek için elinden geleni yapan bir drama queen den başka bişey değil 190 sayfadan sonrası o kadar yordu ki okurken işkence gibiydi resmen. Depresyonda veya depresyona girmeye müsaait olan arkadaşların asla okumaması gereken bir kitap. Benim bile psikolojimi bozdu. Eyşana asla acımadım. Hatta öldüğü sahnede o kadar rahatladım ki. Bu kadar hayatının kıymetini bilmeyen kendini mahveden başka bir karakter daha okumadım hayatımda! Aylak adam ya da Osama Dazainin kitapları yanında kişisel gelişim kitabı gibi kalır!
...
...
Yukarda yazdıklarımı kitabın bitmesine 50 sayfa kala yazmıştım ama sonunu gerçekten hiç böyle beklemiyordum. Sonuyla ilgili bir tek bile ipucu verilmemişti sonu gerçekten baya iyiydi ama bu durum yinede kitabın benim psikolojimi bozduğu gerçeğini değiştirmedi tabi. Hep kötü yanlarından bahsediyor gibi oldum ama anlatım açısında sıkmayan ve kolay okunan bir kitaptı o yönden beğendim. Sadece işte o Eyşan yok mu o Eyşan beni çıldırttı.