Furkan Can ArslanAslan’ın İni
Furkan Can Arslan 'a ait bu kitabı çok bir beklentim olmadan elime alıp okumaya başladım. Ben yeni yazarlara mesafeli biriyim, o yüzden bu kitabı sadece yazarı merak ettiğim için alıp okumaya başladım. Tasarımı çok asil geldiği için bir yakın hissettim, ilk sayfadan cümleleri beğendim ve alıntı yaptım. Bu kitabı okurken alıntı yapmaktan utanıp atladığım yerler oldu inanın. Bir ara tüm sayfayı paylaşmayı bile düşündüm .
Bu kitap benim yeni yazarlara karşı ön yargımı kırdı. Yazarın kendisiyle de tanıştım bu kitabı okurken, kitabımı imzalattım kendisine. Yazarın kendisi de çok değerli biri bence. Umarım sizin de tanışma fırsatınız olur.
Aslan adlı karakter içine kapanık biri. Ben bunu Furkan Bey'le konuşurken söylemiştim. Bana "dışarıya kapalı kendine açık kişiler" demişti. O günden beri bu kavrama yeni bir anlam verir oldum. Aslan'ın başından geçenler geçmişe dönük bir şekilde anlatılıyor. Bazen Gülseren Budayıcıoğlu tarzı okuyorum hissine kapılır gibi olup "yok ya anlatımı kendine has" dediğim bir kitaptı. Sonu da filmlerin sonunu hatırlattı bana. Yazarımız yeni kitap çıkarıyormuş, merakla o kitabı bekliyorum. Okumak isteyenlere öneririm. Benim için çok güzel bir içsel yolculuk oldu bu kitap. Kitap okumaya ara verdiğim zamanda şifa oldu. Umarım sizlere de olur. İyi okumalar.
Aslan’ın İniFurkan Can Arslan · Çimke Yayınevi · 202429 okunma