2024 61. kitabı
Yasak Aşk Yazar Kız / Ceo Erkek KONUSU Isabella seçkin bir klübün barında çalışıyor ve ordaki sınırlı sayıdaki üyelerle arasında bir şey olamaz.. Çünkü yasak.. Kai Young.. Onurlu, kendine hakim, terbiyeli.. Hayatında kaosa yer yok fakat mor saçları olan ve uygunsuz espriler yapan Isabella kaosun vücut bulmuş haliydi.. Yaklaşan CEO seçimlerinden dolayı dikkatinin dağılmaması gerekliydi.. Ama Isabella ile her kural çiğnediğinde ona bir adım daha yaklaşıyordu.. YORUMUM Sıkıldım.. Hani kitabın özeti şuan bu benim için, resmen sıkıldım skxkxkzkzl hemde “yasak aşk” trope’lu bir kitapta Ya ben Öfke Kralı’nda Isa’yı çok sevmiştim ama kendi kitabında sevemedim, doğal gelmedi pek davranışları.. Niye böyle oldu bende anlamadım. Zaten ilk yarısına post-it bile atmadım kitabın şaka gibi KSKXXKSKSLSK Kai’nin CEO muhabbetleri hiç sarmadı mesela KSKXXKZKSKZ of düşünürken bu kadar kötü gelmiyordu KSMXÖSÖSSÖ yazarken nefret kusuyor gibiyim skxkzkzkzl Beklentim çok yüksekti bence ona bağlıyorum şuan, ilişkilerindeki samimiyeti hissetseydim diğer şeyler batmazdı zaten ama ikisi de kendini zorluyormuş gibi geldi mesela ve nope yani.. Üzgünümm Neyse sonraki kitap için bomba gibi hazırım çünkü onu çok sevicezz
Gurur KralıAna Huang · Martı Yayınları · 2024977 okunma